2777
2789
عنوان

اونایی که بچه یک ساله دارن

350 بازدید | 23 پست

خونشون همیشه مرتب هستش من پسرم یک سالشه شوهرم دیروز پیش مادرم میگفت به خونخ و زندگی نمیرسه حالا من صبح پامیشم هر ردز خونه رو مرتب میکنم دستمال میکشم غذا هم اماده میکنم ولی میگه شلخته ای 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب دل خجسته ای داره

پسر من14 ماهشه از دیوار راست بالامیره بخاطر زانو دردم اکثرا شوهرم کارای آشپزخانه رو میکنه منم فقط میتونم خونه رو مرتب کنم ک همون لحظه باز پسرم بهم میریزه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من یک پسر دوساله وهشت ماهه دارم💓💓💓 ویک پسر یکساله❤❤ دایم مرتب میکنم اما بچه ها در حال بازی هستن و میریزن بهم😂😂😂 بیخیال هر کس ببینه بچه کوچیک داری میفهمه که بچه نمیزاره مرتب بمونه

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
تو هم جلو مامان اون بگو خیلی خاله زنکه

من اللن خونه پدرم هستم کتکم زده مامانش فقط طرفداری پسرش رو میکنه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

من هرروز مرتب میکنم یعنی هر روز جارو و گردگیری . چند روز پیش اعصابم خراب بود هی میگفتم خستم خستم شوهرم گفت مگه چیکار می‌کنی تو خونه 😐😐 دو روز کامل به خونه دست نزدم همه جا کثیف شده بود خونه کثیف همه جا خاک ظرف نشسته یه لیوان پیدا نمی‌کرد آب بخوره آخرش کلافه شد گفت این چه وضعیه گفتم اینا که میبینی کارای روزمره منه همه اینارو من انجام میدم بابچه کوچیک واقعا سخته همش در حال تمیز کردنم دیگه لال شد چیزی نمیگه تشکر هم می‌کنه😐😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

من اللن خونه پدرم هستم کتکم زده مامانش فقط طرفداری پسرش رو میکنه

شوخی کردم گلم ،ولی در کل اگه میبینی این چیزا باعث اختلاف شده، همه چیز و از جلو دست جمع کن در کابینت ها رو بادیه چیزی ببند بجه نتونه بریزه پایین ،هیچ چیز اضافه ای دم دست نباشه که خونه ت شلخته به نظر نیاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یروز بچه رو بده دسش کار خونه جلوش انجام بده بزار بچت بهم بریزه ببینه شوهرت 

من بهش حق میدم چون نمیدونه و نمیبینه همچین حرفی میزنه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

دختر من ۱سال و ۷ ماهشه 

به معنی واقعی کلمه یه عدد اغتشاشگر هست تو خونمون🤣

دیگه خیلی اوقات ولش میکنم

گاهی اوقات درِ اتاق‌هارو میبندم که نتونه هی بره و بیاد و وسیله ببره بیاره 

آشپزخونه رو هم با پشتی بستیم که نتونه بیاد سروقت کابینت‌ها....

ولی بازم وسایل خودش رو زیاد میریزه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
عجب دل خجسته ای داره پسر من14 ماهشه از دیوار راست بالامیره بخاطر زانو دردم اکثرا شوهرم کارای آشپزخا ...

من بخدا دوتا پاهام درد میکنه به سختی راه میرم شوعرم اصلا کمک نمیکنه عوضش تا دلت بخاد کتک میزنه فشم میده