2777
2789
ىاييي اين سفر مجرديا خيلي ميچسبه خيليييييي

اصلا عااییییییی حاضرم هرچی دارم بدم باز بتونم اون مسافرت برم دیگ نرفتم و نشد شاید الان بهترین هتل برم بهترین رستوران اما اون حالی ک تو اون بستنی فروشی ساده مشهد دورهمی بستنی می‌خوردیم بهم نمی‌ده و دیگ نرفتم   دلم برای خیلی چیزها تنگ شده 

اتاق خودم و صدای مادرم ک صبحا بیدارم میکرد 

دغدغه کلاس ها ی مختلفی ک میرفتم و قرار های عصرونه ک با دوستام تو کافه میزاشتم ..........

الان دقیقا به یک نقطه ای از زندگیم رسیدم ک دلم از ته دل ی روز از اون روز های قبلم را میخواد 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي شمال عاليههههعععهعهع بهبهههههه هميشه به سفركنار هم

فدات عزیزم جای شما سبز

[  ﮼‌مََِتَِعَِهَِِدَِشَُِدََِمَِ‌‌بَِهَِ‌ِ‌تََِعََِهَُِدَِیَِ‌‌بَِهَِ‌ِنَِٰاَِمَِ‌ِ‌تَُِوَِ♥ ]
مشهد انگار يه فضاي معنوي خاصي دارهههعععع حتي به نظرم شبش وايي😍😍ايشالله هميشه به سفر

مرسی عزیزم

اره 

بیشتر به خاطر وجود دخترم بود که همش زبون میریخت 

یه حرفایی به امام رضا میگفت من و همسرم فقط میخندیدیم

اصلا عااییییییی حاضرم هرچی دارم بدم باز بتونم اون مسافرت برم دیگ نرفتم و نشد شاید الان بهترین هتل بر ...

اما در عوض ميتوني يه روز بهش پيشنهاد بدي دوباره تجديد خاطره بكنيد 

زندگي قشنكه 

درسته شايد مثل اون سفر نشه ولي قشنگه

اصلا عااییییییی حاضرم هرچی دارم بدم باز بتونم اون مسافرت برم دیگ نرفتم و نشد شاید الان بهترین هتل بر ...

الانم تو تايم هاي ازادت اگه تونسي برو نزار حسرت اون روزا را بخوري چون حسرت خيلي شكنجست درسته دوران مجردي تكرار نميشه ولي توي نتاهلي بسازش

اما در عوض ميتوني يه روز بهش پيشنهاد بدي دوباره تجديد خاطره بكنيد  زندگي قشنكه  درسته شا ...

هردوگرفتاریم اون ازدواج کرده و شرایطش نداره منم ک زنداداشش باشم دوتا بچه دارم و یه پدر پیر ک مراقبشم و دوتا خونه را باید اداره کنم و دوتا بچه هام درگیر باشم شده برام یه آرزوی دست نیافتنی 

اما شماها ک میتونید از هر ثانیه زندگی لذت ببرید شاید سال دیگ همین حال و همین نقطه ای ک الان هستی برات آرزو بشه یا بر عکس حالی دیگ بهت نمی‌ده 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.