2777
2789
عنوان

استرس بارداری خارج رحمی

804 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

۴ روز بعد تاخیر ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰ بود الان هفته ی هفتم بارداری هستم و یه هفته میشه بخاطر سقط قبلیم ماما بهم شیاف پروژسترون داده و دارم استفاده میکنم

ولی امروز زیر دلم سمت چپ درد میکنه یه گرفتگی عجیب داره همش استرس دارم نکنه خارج رحمی باشه و بخاطر استفاده از شیافا لکه بینی ندارم هنوزم سونو هم نرفتم

لطفا کمکم کنید خیلی استرس دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم من الان خارج رحمیم،متاسفانه آگاهی نداشتم تا اول هفته ۹ نرفتم سونو چون لک هیچی نداشتم یهو به لکه بینی افتادم ۴رستادنم سونو واژینال گفتن ۷ارج رحمیه،سوالی داشتی بپرس،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

سلام عزیزم حتما باید سونو بری. منم هفته 7 هستم. هفته پیش ک 6 میشدم دمتر گفت بیا سونو همرو چک کرد ک ببینه داخل رحمه یا نه پوچه یا نه. 

بعذ من درد پریودی داشتم بهم شیاف داد. 

اگر خیلی استرس داری برو. اگر نه بمون هفته دیگ یدفه برو واس قلبش هم چک بشی 

در ضمن تیترتو ۴۸ ساعت بعد تکرار کن دو یا سه برابر شد دیگه نگران نباش

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
سلام عزیزم حتما باید سونو بری. منم هفته 7 هستم. هفته پیش ک 6 میشدم دمتر گفت بیا سونو همرو چک کرد ک ب ...

اگه بمونم تا هفته ی دیگه خطرناک نیس؟

خدایی نکرده لوله هام پاره نمیشه؟

راستش تا ۷ آبان اون دکتری که میخام برم پیشش نیست

اگه بمونم تا هفته ی دیگه خطرناک نیس؟ خدایی نکرده لوله هام پاره نمیشه؟ راستش تا ۷ آبان اون دکتری که ...

خیییلی دیر میشه ک. من 2 آبان وقت سونو قلب دارم. 

خب برو پیش یه دکتر دیگ همینجوری نمون

ممنون عزیزم میشه بگی عدد بتات چند بود؟

تیتر من بعد دو هفته تاخیر شد ۳۴۰ ،بعد ۴ روز بعد تکرار کردم شد ۹۵۰،باید ۴ برابر میشد که نشد متاسفانه و مشکوک به خارج رحمی شدم،

اما واسه شما خوب بوده،اما اگه میتونی یک سونو واژینال برو انقد خیالت راحت میشه،انقد این نی نی سایت آدمو از سونو واژینال میترسوندند که فکر می‌کردی چه حبره،اما اون دستگاهو اوایل دهانه واژن میزارن ،خیلیم زود تموم میشه 

اگه بمونم تا هفته ی دیگه خطرناک نیس؟ خدایی نکرده لوله هام پاره نمیشه؟ راستش تا ۷ آبان اون دکتری که ...

ببین الان واس منم سمت راستم یدفه ای تیز میکشه. اما دکتر گفت چیزی نیس طبیعیه