2777
2789
دوست معمولی دیگ چیه؟ اینو درک کنید مرد مردِ معمولی و غیر معمولیش ی جور فکر میکنه!!!

بببین ایران نیست منو ندیده ازم ۸ سال کوچکتره تو کانال زبان باهم درس خوندیم همین بعد ازش خوشم آمد سنشو فهمیدم ناراحت شدم بعد این حرفا پیش آمد دوبار هم ویدیویی زنگ زدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممستقیم ازش پرسیدم گفت دوست معمولی.گفت چرا انقدر عجله داری یک حسهایی دارم ولی دوست معمولیم هستی؟یعنی ...

یعنی که ازت خوشم میاد بهت حس دارم، ولی نیمخوام الان باهات وارد رابطه شم 

الان داره تست میکنه بیینه تو با همین وضعیت مثلا دوست معمولی تا چقدر راه میای باهاش 😏

بببین ایران نیست منو ندیده ازم ۸ سال کوچکتره تو کانال زبان باهم درس خوندیم همین بعد ازش خوشم آمد سنش ...

خودتم معلومه دختر عاقلی هستی مشخصه زود باورش نکردی ...۸ سال کوچیکترم ب دردت نمیخوره ارتباطتو قطع کن...خدا مزد خویشتن داریتو میده ی آدم حسابی باب میلت سر راهت میذاره ان شاءا...

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
بببین ایران نیست منو ندیده ازم ۸ سال کوچکتره تو کانال زبان باهم درس خوندیم همین بعد ازش خوشم آمد سنش ...

ایرانیه؟

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
خودتم معلومه دختر عاقلی هستی مشخصه زود باورش نکردی ...۸ سال کوچیکترم ب دردت نمیخوره ارتباطتو قطع کن. ...

کلا گفتم من هدفم از آشنایی با پسر ازدواجه شمام که کوچکتری ودوریو....حرفا.گفتم من اهل دوستی الکی نیستم.اخه معنی نداره.بامن بازی میشه.فقط جای سواله برام خودش چطوری درگیر نمیشه

ادم وابسته میشه بعد که چی خوب.اسیب میبینم

میدونم قوربونت ،ولی خودش گفته واسه تفریح و ولی احساس تورو درگیر کرده پس واسه تو دیگه تفریح نمیشه،

بنظرم کاره درستی کردی کات کردی چون هر چی بیشتر بگذره عادته بیشتر میشه و سخت تر  

خدارو چه دیدی شاید همین کات تو باعث شه به خودش بیاد بگه بیا باهم باشیم درست 

دو سه ساله رفته 

اهان شما رو یادم اومد. ببینین این شخص صرفا داره وقت گذرانی می‌کنه با شما. چند روز پیش که توی یه تاپیک دیگه‌تون صحبت کردیم، هنوز بحث عکس پیش نیومده بود فکر کنم. اونموقع من بهتون گفتم که دوست صمیمی مشکلی نداره و شما نباید احساستون رو درگیر کنین وقتی طرف مقابل خیلی صریح گفته دوست هستیم فقط.

ولی این آقا ظاهرا خیلی ببخشید مرض داره، از سر بیکاری یا هر چیزی هم داره وقت شما رو تلف می‌کنه هم به عمد احساس شما رو درگیر میکنه و پشت اصطلاح ″دوست صمیمی″ سنگر گرفته که هر کاری خواست بکنه، بعدم شما مقصر بشی این وسط

اصلا و ابدا بهش رو ندین، این شخص آدم مناسب شما و هیچکس دیگه‌ای نیست 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲