2777
2789
وا میگفتی مگه من تاحالا دروغ گفتم،اونم حتما خیلی ذوق داشته دوستداشته خونه اونا باشه ولی باز توقع بیج ...

من همیشه تو مهمونیام دعوتشون میکنم تمام سوپرایزام با اونا بوده با اینکه همیشه یا تمسخر میکنن یا مهمونیو خراب میکنن ولی من تنها کسایی هستن که دارم ......اما ایندفعه دوستم گفت نگار بیا سوپرایزش کنیم حتی خودم نرفتم کیکو گل بخرم ......

میدونی من اگر بچم بزرگترین اشتباهم کنه دعواش میکنم ولی هرگز بهش نمیگم دیگه نمیخوامتون ......و این حرفش تا ابد تو ذهنم میمونه ......الهی تنش سلامت باشه ولی از خدا میخوام متوجه اشتباهش کنه .....باورت میشه با گریه دارم تایپ میکنم .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو مهمونیام دعوتشون میکنم تمام سوپرایزام با اونا بوده با اینکه همیشه یا تمسخر میکنن یا مهمو ...

عزیزممم مطمئن باش متوجه میشه اونم عصبانی شده احساساتی شده جو گرفته این حرفو زده مطمئنا الان خودشم پشیمونه، گریه نکن ناراحت نکن خودت فدای سرتون میگذره بخدا حق داری ناراحت بشی ولی بفکر تودلیت باش

با خودت در صلح و مهربونی باش...🌱🧚‍♀️
واقعا حرفات درست عزیزم ..... ممنونم ‌......چقدر خوبه اینجا هست .....

قربونت عزیزم،آره خیلی خوبه اینجا آدم براحتی حرفاشو میزنه سبک میشه و از تجربیات بقیه استفاده میکنه

قربونت عزیزم،آره خیلی خوبه اینجا آدم براحتی حرفاشو میزنه سبک میشه و از تجربیات بقیه استفاده میکنه

واقعا مخصوصا ادمای تنهایی مثل من ......ممنونم که به دردو دلام گوش دادید الهی ماها در اینده اینجور مادرشوهری نباشیم  که با حرفی یا عملی کسیو ناخواسته یا خواسته برنجونیم .....

واقعا مخصوصا ادمای تنهایی مثل من ......ممنونم که به دردو دلام گوش دادید الهی ماها در اینده اینجور ما ...

انشاالله عزیزم شبت بخیر🎆