ما خیلی جفتمون همو میخایم 6یا7ماهه هست دوستیم مجازی ولی اون به خانوادش گفته شهرامون جداست خانوادش مخالفت شدید کردن چرا شو نمیدونیم ف ال ابجد گرفتم نوشت یه طرف خانواده دعوا دارن اگه بهم برسن تو بحث جداله دوباره رفتم ولی بازم اومد واسم داره تلاش میکنه اخه چرا همش منفی 😭😭😭میشه دعا کنید واسمون خانواده خودم هم خیلی سخت گیرن میشه واسم ف ال حافظ بگیرین بچها چیکار کنم خیلی همو دوست داریم چقدرم تاوان دادیم😭💔التماس دعا
خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
ببین از من ب تو نصیحت روش خط بکش خو وقتی نمیخوانت ولش کن دیگه ، تو قراره ی عمر تو ی جمعی باشی که ب زور وارد زندگیشون میشی ، ببخشیا ولی وقتی بهت تیکه پروندن اونوخته ک عشق و عاشقی از سرت بپره... دیدم ک میگم🙂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ ببینن چ نبینن خلاصه مخالفت کردن دیگه ، پس اونا خانواده ای هستن ک به عشق و اینجور چیزا اعتقاد ندارن ، وقتی بری زندگیشون ی عمر با تیکه کنایه هایشون زندگیتو بگذرونی اونوخت عشق زبون نداره ها بیاد قربون صدقت بره، آدما تا وقتی از هم دورن دلشون برا هم پر میکشه ولی ی شب ک زیر حرفاشون خورد شدی به چه کنم چه کنم میفتی.عزیزم کلی میگما ب خودت نگیر
جفتمون همو میخوایم ممنونم از دعای قشنگتون تنها کسی که تیکه ننداخته شما بودین 😔خوشبخت بشین
فدات عزیزم مردم کارشون اینه زندگی رو با عینک خودشون ببینن نگران تیکه دیگران نباش چون اگه موضوع من شما امسال ماها نبود روزمرگی نداشتن برای گذروندن اوقات😂❤دلتو به خدا بسپار که هر ناممکنی رو ممکن میکنه