2777
2789

ما خیلی جفتمون همو میخایم 6یا7ماهه هست دوستیم مجازی ولی اون به خانوادش گفته شهرامون جداست خانوادش مخالفت شدید کردن چرا شو نمیدونیم ف ال ابجد گرفتم نوشت یه طرف خانواده دعوا دارن اگه بهم برسن تو بحث جداله دوباره رفتم ولی بازم اومد واسم داره تلاش میکنه اخه چرا همش منفی 😭😭😭میشه دعا کنید واسمون خانواده خودم هم خیلی سخت گیرن میشه واسم ف ال حافظ بگیرین بچها چیکار کنم خیلی همو دوست داریم چقدرم تاوان دادیم😭💔التماس دعا 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین از من ب تو نصیحت روش خط بکش خو وقتی نمیخوانت ولش کن دیگه ، تو قراره ی عمر تو ی جمعی باشی که ب زور وارد زندگیشون میشی ، ببخشیا ولی وقتی بهت تیکه پروندن اونوخته ک عشق و عاشقی از سرت بپره... دیدم ک میگم🙂

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از من ب تو نصیحت روش خط بکش خو وقتی نمیخوانت ولش کن دیگه ، تو قراره ی عمر تو ی جمعی باشی که ب ز ...

اونا منو ندیدن حتا تا گفته شهر دیگه گفتن نه

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
ناراحت نباش عزيزم هرچي كه به صلاحت باشه انشالله واست پيش بياد  تلاش و كوشش و خواستن دو نفر مهم ...

بله دقیقا دعا کنید واسمون التماس دعا 🥺💔

اونا منو ندیدن حتا تا گفته شهر دیگه گفتن نه

چ ببینن چ نبینن خلاصه مخالفت کردن دیگه ، پس اونا خانواده ای هستن ک به عشق و اینجور چیزا اعتقاد ندارن ، وقتی بری زندگیشون ی عمر با تیکه کنایه هایشون زندگیتو بگذرونی اونوخت عشق زبون نداره ها بیاد قربون صدقت بره، آدما تا وقتی از هم دورن دلشون برا هم پر میکشه ولی ی شب ک زیر حرفاشون خورد شدی به چه کنم چه کنم میفتی.عزیزم کلی میگما ب خودت نگیر

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...
همین شرایط برای من همسرم پیش آمد بعد ۸ سال هنوز قبول نکردن حتی پسرشونم فراموش کردن ندیدن همدیگه رو م ...

همین که بهم رسیدین شکر واسمون دعا کنید لطفا 

ناامید نشو تورو بخواد توام اون بخوای رسیدن حتمی ...ایشالله به خواسته قلبیتون برسین

جفتمون همو میخوایم 

ممنونم از دعای قشنگتون تنها کسی که تیکه ننداخته شما بودین 😔خوشبخت بشین

جفتمون همو میخوایم  ممنونم از دعای قشنگتون تنها کسی که تیکه ننداخته شما بودین 😔خوشبخت بشین

فدات عزیزم مردم کارشون اینه زندگی رو با عینک خودشون ببینن نگران تیکه دیگران نباش چون اگه موضوع من شما امسال ماها نبود روزمرگی نداشتن برای گذروندن اوقات😂❤دلتو به خدا بسپار که هر ناممکنی رو ممکن میکنه