2777
2789
عنوان

باردارم حالم خیلی بده کمک کنین

270 بازدید | 31 پست

سلام خوبین شبتون بخیر

خانما من ۱۲ هفته باردارم این دوشبه که سوزش سر دل دارم و موقع خواب معده درد بدی میگیرم 

انگار یه چیزی خیلی سنگین رو معده م هستش 

کسی تجربه ای نداره؟ کمکم کنید چیکار کنم خوب شم😭😭

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحمل عزیزم اول راهیی

دارویی چیزی، نیست بخورم 😞

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

من همش فکر میکنم یه سنگ رو سینمه و درسته قورتش دادم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای من انقدر به خاطر اسید معده اذیت بودم.گاهی نشسته میخوابیدم.دارو هم میخوردم.به دکتر بگو قرص میده

اره اره نشسته یه ذره حالم بهتره

تازه اولشه از الان تا ماه اخر هیچ چیز راه حل درس درمونی برای ناراحتی ها خواااهد داشت. گوش بحرف خاله خانباجیام الکی نده‌ . تمام. فققط باید تحمل کنی. همینه دیگه‌ 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

سلام عریزم خوبی

طبیعیه معمولا

سعی کن شبا غذای سبک بخوری

اگ خیلی اذیتی عرق نعنا و نبات بخور ببین چطور میشی

تلگرامم خیلی سخت میاد بالا 

رفتی ان تی؟😍

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

من همش میگم برو داروخونه برام لوله باز کن بخر 😢

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بالشتو یه کم بزرگتر کن که موقع خواب اسید معده برنگرده و نسوزه 

منم اللن هشت هفتمه معده خیلی اذیتم میکنه امونمو بریده

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
سلام عریزم خوبی طبیعیه معمولا سعی کن شبا غذای سبک بخوری اگ خیلی اذیتی عرق نعنا و نبات بخور ببین چ ...

سلام قربونت امیر سام خوبه 

عرق نعنا ندارم فردا میگیرم 

نه یکشنبه باید برم برام دعا کن

اتفاقا خواستم روبیکا بهت پیام بدم الان

راستی تا جایی ک میدونم قرص امپرازول ضرر نداره

البته من هفته های اخر گاهی ک واقعا امونم میبرید میخوردم

از پزشکت بپرس اگ ضرر نداشت بخور اب رو اتیشه

من یدونه میخوردم تا ۳،۴ روز خوب بودم

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿