2777
2789

سلام دوستان الان هوای کاشان چطوره فردا میخوام بیام کاشان میخوام بدونم خنکه گرمه ابری چطوره پاییزه لباس چی بپوشم🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گرمه یعنی 

سلام گلم هنوز از عمل تیپ پلاستی بینیت راضی هستی ؟اگه راهنماییم کنی ممنون میشم برات دعا میکنم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
 سلام گلم هنوز از عمل تیپ پلاستی بینیت راضی هستی ؟اگه راهنماییم کنی ممنون میشم برات دعا میکنم&n ...

سلام عزیزم بله راضی ام مشکلی ندارم تنفسی یا ایرادی چیزز هیچی حله شما خودتون کاشانین ؟ من راهنمایی اینکه نیم ساعت بعدش اومدم خونه دیگه 

سلام عزیزم بله راضی ام مشکلی ندارم تنفسی یا ایرادی چیزز هیچی حله شما خودتون کاشانین ؟ من راهنمایی ای ...

نه منم دورم شماره دکتر لطفا میزارید من تنفس برام مهمه اما میخوام قشنگ بشه دماغم نوکش پهن و افتادگی داره میخوام تغییر کنه بعضیا میگن تیپ پلاستی دماغ گنده تر میکنه شما روبیکا یا ایتا چیزی ندارید عکس قبل و بعدتون بزارید یا همین جا من حساسم و راهم دوره از شیراز میخوام برم بخاطر اینکه شما حس خوبی از تعاریفتون گرفتم گفتم بپرسم دقیق وببینم

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین