2777
2789

واکنش شما چیه ؟ یعنی مثلا ظرف تغذیه شو بندازه توی سطل زباله و ازینجور کارا . شما باشید چیکار میکنید ؟ 

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چند ساله هستن؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

حتما میرم مدرسه پیگیری میکنم کدوم این کار میکنه  بش اطلاع میدم بار دیگه تکرار نشه وگرنه بد برخرد میکنم رو بچم خیلی حساسم من 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

مدیر مدرسه رو در جریان میذارم تا با والدین بچه صحبت کنم و اگه دوباره تکرار کرد اونوقت یه المشنگه درمیارم

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره

به معلم اش میگم

جواب نداد به ناظم

جواب نداد مدیر

جواب نداد میگم جای بچه رو عوض کنن

جواب نداد میرم اموزش پرورش میگم تو مدرسه ب بچه رسیدگی نمیشه و مواظب بچه ها نیستند

تسویه حساب شخصی با بچه اکیدااااا ممنوع. هیچ کاری با بچه یا خانواده اش نداشته باش

از طریق مادر اون بچه بهش اخطار بدین بچه تون هم جدی و قاطعانه رفتار کنه

آخه آدم کسی و نمی‌شناسه هنوز . اصلا امروز جا خوردم بچه م همچین چیزی گفت .البته خودش هم به معلم و ناظم گفته ولی خب همچین چیزی و می‌دونم بازم تکرار میشه