2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39458 بازدید | 353 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واویلاااا من که سرم کلی شوره داره نیوفته تو عسله یه نفر دیگه شری بگیرتم خخخ

😂😂😂😂نتررررس الکی که نییییست

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
منم نمیدونستم ولی وقتی رفتم همسرمو دیدم خیلی حالم بدتر شد عزیز منی ک سرش بخیه نزد گفت جاش میمونه بدم ...

خدا به دلتون صبر و آرامش بده روحشون شاد چقدر دلم‌گرفت 😔😔😔

اعلت فوتشون چی بود 

آها باشه من جلوی خودمو نمیتونم بگیرم میرم که ببینم😂🚶‍♀️

برو ببینم چ میکنی😂

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
من باردار بودم نیومدم  حالا نتیجه هم میداده واقعا به چیزی میرسیدن دکترا؟؟یا مثلا همونجوری میمو ...

اره حتی میگف از روی تغییر شکل سلول های مغز میتونن علت مرگ رو بفهمن ک خودکشی بوده یا قتل یا چی

خب یه ترمو میشه تحمل کرد😭😂

اره

من عاشق این چیزام😂🚶🏼‍♀️ 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
البته در مورد اهدای عضو بهشون حق میدم این قضیه اهدا ماجراهایی داره که نمیخوام واردش بشم پدر منم مخ ...

کنجکاو شدم چه ماجرایی؟منم قانع کن