2777
2789
عنوان

با کسی درد و دل میکنید؟

343 بازدید | 27 پست

من با چندتا از دوستای صمیمی که هنوز هم مورد اعتمادم هستند درد و دل میکردم 

ولی تازگیا از بس پشت سر هم مشکلات پیش اومده (خانواده خودم هر کدوم از خواهر و برادرها پشت سر هم یه مشکلی پیش اومد و...) خودم دیگه واقعا روم نمیشه به قول معروف بنالم و گله کنم 😐 

هی میخوام خودم رو درگیر نکنم غصه اونا رو نخورم نمیشه

اون هفته از بس گریه کرده بودم شوهرم گفت چی ‌شده بهش دروغ گفتم که چون گوشیش رو جواب نداده تو این شلوغیا نگرانش شدم

نگفتم دوباره برا مشکلات خانوادمه😔

شوهرم اصلا من رو نمیفهمه برای همین نمی‌تونه شریک غم‌هام باشه

خدا هم که هرشب دارم باهاش حرف میزنم 

خوشبحال اونایی که میگن دردشون رو به خدا میگن و سبک میشن

پس چرا من سبک نمیشم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا نمیتونم با آدما درد و دل کنم یا از دردت خوشحال میشن یا ناراحت که در خوشبینانه ترین حالت ممکن ناراحت میشه ولی کاری از دستش برنمیاد 

حتی ممکنه بعدا بر علیه خودت استفاده کنه و ازت نقطه ضعف بگیره 

من فقط با خدا درد دل میکنم

☹️☹️☹️☹️☹️عزیزم 

بزار یه نصیحتی بهت کنم

شوهرت اگه درکت نمیکنه با هیچ کس در دودل نکن یه راست برو مشاوره 

تجربه من تو زندگیم بود ولی من مناسفانه همش با این و اون در دو دل میکزدم 

تو نکن این کارو 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
با کسی درد ودل نمیکنم 

دلت خیلی بزرگه پس

آخه خیلی سخته، آدم غمباد میگیره

البته انشالله که هیچ وقت غم و ناراحتی برای هیچکس مخصوصا شما پیش نیاد 

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
من اصلا نمیتونم با آدما درد و دل کنم یا از دردت خوشحال میشن یا ناراحت که در خوشبینانه ترین حالت ممکن ...

می‌دونم چی میگی 

به عینه همین رو به چشم دیدم 

شوهر خودم 

بر علیه خودم استفاده کرد و دیگه سعی دارم بهش نگم 

ولی دوستام اینجور نیستن، خودم دیگه روم نمیشه همش از ناراحتی بگم 

☹️☹️☹️☹️☹️عزیزم  بزار یه نصیحتی بهت کنم شوهرت اگه درکت نمیکنه با هیچ کس در دودل نکن یه راست ب ...

پیش هرکس نبود

دوست مورد اعتمادم

ولی خب از بس این چندوقته ناراحتی و مشکل پیش اومده خودم روم نمیشه دیگه حرفای ناراحت کننده بزنم

شوهرم هم خودش رو نشون داد اون اوایل که برعلیه خودم استفاده کرده بود، سعی دارم هیچی نگم 

ولی خیلی سخته که شریک زندگیت درکت نکنه 

من همیشه فکر میکردم طرف مقابلم آدم فهمیده و بادرکی هست 

نه اینکه فقط بخواد توی خوشی ها شریک شه