2777
2789
الان چند هفته ای؟

متوجه شدم عزیزم شما هم مثه من هفته ی دهمی ،کاملا درکت میکنم ،نمیدونم این دیگه چه جور شه که قلب بی گناهشون یهو می ایسته😭😭شما سقط ت راحت تره چون سه هفته زودتر از من متوقف شدی.نترس الان دیگه کورتاژ مثه قدیما نیست.بی هوش و یه خواب راحت ،هیچی ام درد نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم توی ۹ هفته مونده ،الان ده هفته ام دیروز که رفتم سونو گفت تا نه هفته رشد کرده.الهی بمیرم بچه ...

ایوای عزیزم خیلی ناراحت شدم به خصوص اینکه قلبم داشته واسه شما بعد ایست کرده

خیلی حالم بده ،خیییلی،همه ناراحتن اما هیچ کس حال منو نمیفهمه،هنوزم لکه بینی خونریزیم شروع نشده ،نمید ...

اگر لکه بینی نداری عجله نکن برای سقط

تا ۱۲ هفته جا داری 

بچه های باهوش قلبشون دیرتر تشکیل میشه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
اگر لکه بینی نداری عجله نکن برای سقط تا ۱۲ هفته جا داری  بچه های باهوش قلبشون دیرتر تشکیل میش ...

من هفت هفته صدای قلبشو شنیدم،اما الان که ده هفته ام ،میگن تا ۹هفته بیشتر نمیزده قلبش و متوقف شده🥺🥺🥺

من هفت هفته صدای قلبشو شنیدم،اما الان که ده هفته ام ،میگن تا ۹هفته بیشتر نمیزده قلبش و متوقف شده🥺🥺 ...

میتونی یه سونوگرافی دیگه هم بری؟؟؟

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
من امروز رفتم پیش یک طبیب قدیمی طب گیاهی ،گفت صبر کن تا یک هفته میگه شاید بچه سرما خورده ضعیف شده قل ...

انشاالله که همینطور باشه عزیزم 

چون ولسه شما ضربان داشته 

امیدی هست 

سه تا رفتم 🥺

امیدت بخدا باشه 

خدا گر زحکمت ببندد دری     ز رحمت گشاید در دیگری 

الهی بازم معجزه بشه و بچت سالم بمونه و سالم بدنیا بیاد ولی اگر قسمت نبود این جنینت بمونه ان شاء الله خدا برات جبران کنه عزیزم😘😘😘