2777
2789

سلام . میخوام داستان  ۷ماه  تلاشمو و رد شدنم بگم . تا جایی که خودم از خدا خواستم عزیزترین چیز یعنی مادر شدن از من بگیره .

اینجا همه میان درمورد تلاششون و دعاها و نذر هاشون میگن که حاحت نگرفتن اما حس میکنم هیچ کدوم اندازه من تلاش نکردن.

من تو کل زندگیم سعی کردم حق الناس به گردنم نباشه هیچ وقت از خدا چیزی نخواستم گفتم هرچی خدا مقدر کرده همون خوبه تا اینکه یه مشکل واسم پیش اومد . نمیتونم بگم چیه. اما از روز اول رفتم مشهد پنج روز شبانه روز تو حرم نشستم  خادم های حرم پا به پای ضجه های من اشک ریختن .امام به جان پسرش قسم دادم از صبح تا شب دعا خوندم و انواع نذرهارو کردم . 

نذر طلا. نذر غذا.نذا پول . نذر کیک و شربت . نذر صلوات و... انجام دادم و سپردم به امام مطمین بودم جواب میگیرم اما نشد که نشد بعد برگشتنم کاملا متوجه شدم مشکلم دیگه قابل حل نیست مگر خدا بخواد 

شبهای قدر رسید و من شب تا صبح قران به سرم گرفتم و نشد 

انواع چله هارو برداشتم . چله یاسین . چله زیارت عاشورا. نادعلی . چله حق شناس و.. 

هر دعا و هر ذکری هرجا بود خوندم . دعای مقاتل . مشلول . حدیث کسا و... نشد 

عاشورا شد . امام حسین واسطه گذاشتم نذر غذا . نذر پول . نذر شیر خشک برای ایتام و... نشد 

استغفار کردم چند شبانه روز و قسم خوردم دوتا از گناهانمو واسه همیشه ترک کنم . نماز شب خوندم نماز استغاثه خوندم . نوشتم خواستمو گذاشتم لای قران نشد . 

حضرت فاطمه .حضرت علی .حضرت محمد . حضرت ام البنین واسطه گذاشتم انواع ذکرها صلوات ها و... نشد

مادرم پا به پای من گریه کرد و دعام کرد اما نشد . 

اونقدررر گریه کردم که چشمام خشک شده . اونقدر غذا نخوردم که الان معدم تحمل هر غذایی نداره و پسش میزنه.

شنیده بودم که ادم با عزیزترین خواستش امتحان میشه از بچگی عاااشق مادر شدن بودم عاشق بارداری بچه داشتن الان یکماه التماس خدا میکنم که من حسرت ب دل بچه بزار هیچ وقت نزار بچه دار بشم اگر تاوانی قراره پس بدم من با عزیزترین ارزوم امتحان کن  اما مشکلم حل کن اما بازم نشد که نشد 

همه دوستام میگن مگه میشه یه نفر اینهمه سمت خدا بره و خدا ندید بگیره . 

لطفا نگید صلاح نیست  یا حکمتی داره شما نمیدونید مشکل من چیه اگه حل نشه روزگارم سیاه . 

کسی هست اندازه من از سمت خدا ندید گرفته بشه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من برا شفای بردارم هزار برابر بیشتر از اینها کرد برادرم نه تنها درست نشد اون یکی داداشمم مریض شد ولی ماماند من باز صبوری کرد راضی بود به خواست خدا الانم زندگی نسبتا ارومی رو داره جون واقعیت قبول کرده

عزیز دردانه ی خدا🌹

ببین جان دلم باور کن حتما حکمتی توشه و این همه واسطه گرفتی و جواب نگرفتی از خود خدا مستقیم بخواه و دیگه واسطه نگیر برای مشکلت و اینکه خدا بنده اش رو ک دوس داشته باشه خواستشو بهش نمبده تا بنده بیشنر التماسش کنه و صدای التماس بنده اش رو بشنوه چون خوشش میاد بنده اش با عشق صداش کنه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

چرا یه بچه رو به سرپرستی نمیگیرن؟

اشنای ما نزدیک ۲۰ سال بود بچه دار نمیشد دیگه رفتن بچه از پرورشگاه اوردن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من 🙂

من از عزیزترین خواسته زندگیم گذشتم ارزویی که از اولین عروسکمو خریدم داشتم گذشتم اما نشد که نشد . همیشه و همیشه خودم یک مادر تصور کردم هربار لباس بچه دیدم ضعف کردم واسش از بچگیم.

🙃🙃

نمیدونم موضوع چیه اما من فکر می کنم احتمالا مشکلت حل شده خودت خبر نداری یا دقیقا تو اون لحظه که حس میکنی آخرشه حل میشه. عزیزم زیارت عاشورا رو با صد سلام و صد لعن خوندی؟! صد در صد جوابه هرروز تقدیم کن به یک معصوم تا چهل روز  ختم  چهارده هزار صلوات هم خیلی مجربه هر هزارتا رو تقدیم کن به یک مقام مقدس من خودم از جفت این روشها به چیزی که میخواستم رسبدم😍

زهد ریایی،جهل مقدس...
چرا یه بچه رو به سرپرستی نمیگیرن؟ اشنای ما نزدیک ۲۰ سال بود بچه دار نمیشد دیگه رفتن بچه از پرورشگاه ...

عزیزم مشکل من بچه دار شدن نیست 

من بزرگترین ارزوم نذر کردم که خدا مشکلم حل کنه اما حسرت بچه رو به دلم بزاره اگر تاوانی قراره بدم بزرگترین ارزوم ازم بگیره ولی مشکلم حل کنه