2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر،میگم من اگه بخوام نصف حقوقمو یعنی حدود چهار یا چهار و نیم در ماه پس انداز کنم چجوری باشه بهتره؟! یه حساب باز کنم کارتشو بدم دست مامانم بعد حقوق گرفتنی مستقیم بریزم ب کارت؟ اون خوب پول جمع می‌کنه آخه,یا طلاش کنم؟! فقط می‌خوام پس انداز جدا از شوهرم داشته باشم یجورایی نفهمه،برا قصد خرید وسیله خاصی نیس پس اندازم فقط می‌خوام برا روز مبادا دستم خالی نباشه، پیش پیش مرسی از راهنماییتون دوست جونیا بوس بووووس😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا 

پولتو دست کسی نده 

یه کارت بگیر بدون رمز‌دوم و همراه بانک ب بسم الله پول و بزن به اون کارت کارتو  بزار جایی که دم دستت نباشه 

پولت در ماه خوبه برای پس انداز. جم کن زیاد بشه. شمش طلا بخر یا طلای آب شده از بازار بخر  بهتره مثلا  ۵ ماه جم کنی میتونی به شمش خوب  بخری با وزن بالا 

پولت هدر نمیره اگه زود بفروشی؟! بخاطر اجرت؟!

استارتر اینکه به شوهرت نگی ،، خب بالاخره همسرت نمیگه مثلا تو ک هشت میلیون حقوق داشتی ،اون چهار تومنش کجا رفت ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔