2777
2789

تموم شد تو هر هزار تا دو تا دست و دلباز داریم که خرج کنه

بقیه همه از دم خسیسسسسسس

یجوری که جون ب عزرائیل میدن انگار 

وجالب اینکه همونا دنبال یه دخدر خیلی پولدارن تا آیندشون تامین شه

البته ما دخترا باید دست ب جیب خودمون باشیم درست ولی این پسرا سواستفاده گر شدن شدید تو قسمت مالی!!!!!

توصیه های بهداشتی مو جدی بگیرید

و تا خرجت چی باشه ؟ سیب زمینی با سس اضافه کاظم سم اینستایی و همسرش

یا یه آدم ایده آل و مسئولیت پذیر

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم اگه پسری واقعا یه دختر وبخواد براش قلبشم میده پول که چیزی نیست

اگه دیدی پسری تو مرحله دوستی خرجی نمیکنه و اهمیت نمیده مطمئن باش دوست نداره 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee

یکی از دوستانم عاشق یه پسر بود  خیلی خودشو میکشت براش انقدر جلو من اشک میریخت واسش منم همش دلداریش میدادم پسره رک و راست بهش گفت من یکی دیگه رو میخام  ولب دوستم خیلی بیقرارش بود یک سال و نیم  گذشت گاهی اوقات دوستم  یه پیامی بهش میداد احوال پرسی میکرد اونم فقط از عشقش میگفت که مشکل دارن نمیشه برهدخواستگاریش و دوستم بخاطر اینکه اون  پسر بلاکش نکنه تا راهی باشه که یجورایی ازش  خب  داشتهدباشه تحمل میکرد به معنای واقعی دوستم داغون شد  یروز کهپسره گرفته بودش به فحش که  من عشق دارم پیام نده و دوستمم دیگه پیام نداد تا پریشب.....

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

حقم دارن! یسریا تو همین سایت که میای طرف با هرروشی میخواد از پسر مردم پول بگیره هنو از نزدیک ندیدنش تازه😐خب همسرش که نیس تو دوران دوستیم خرج اینا متقابله معلومه که نباید خرج کنن مگه اینکه همو دوس داشته باشن که اون کلا قضیش فرق میکنه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
داشتم میومدم بزنمت که گفتی نزن😂

اخه پسرام گناه دارن دیگه ۲طرفه باشه بهتره 

نه اینکه دختر قدر پسر خرج کنه ها ولی خب ۲بار پسر برد رستوران ۱بار دختر خونه حداقل براش الویه درست کنه ببره!

البته این نظر منه دیگه که اینکه آدم ۱۰۰٪ خرجشو بندازه گردن دوست پسرش شان خودش میاد پایین 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...