2777
2789
عنوان

کمکم‌ کنید قبل تخمک کشی حالم بده

949 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام من برای اولین بار میخوام میکرو کنم‌ به دلیل مسدود شدن یکی از لوله هام البته ۳ بار طبیعی باردار شدم ۲بارش سقط شد یه بارشم پارسال خارج رحمی شدم رفتم مرکز ناباروری ازمایش ژنتیک دادم گفتن مشکل انتقادی داری خونت لخته میشه باردار شدی باید امپول هپارین بزنی بعدشم که دوباره آزمایشات و عکس‌رنگی دیدن همون طرفی که خارج رحمی‌ شده بودم لولم انسداد داره ولی یه طرف دیگه اکیه..شوهرمم مشکلی نداره…بهم پیشنهاد میکرو دادن قبول کردم‌ الانم تو دوره داروهای تخمک کشی هستم تا امروز سینال اف زدم و ستروتاید‌ که عوارضش سردرد و یکمی حالت تهوع بود..امروز روز نهم سیکلمه‌ رفتم سونو هر طرف ۷/۸ تایی فولیکول با سایز ۱۵/۱۴/۱۳ اینا داشتم که امپول منوپیور هم اضافه کرد امروز این آمپولو زدم قبل ناهار بعدش کلی استفراغ اسهال شدم معده درد الان یکمی حالم بهتره میترسم فردا دوباره بزنم پنج شنبه دوباره‌ سونو‌ دارم،،فک کنم شنبه تخمک کشی باشه…کسی بوده با‌ این آمپولا اینجوری بشه؟؟؟نکنه دارم هایپر میشم؟؟!!!کمک🥲

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بعد تخمک کشی که مشخص نمیشه هایپر شدی یا نه عوارض داروهاس خوب میشی با تک تک سلولای بدنم در ...

آخر خودمم میزنم درد داره‌ فقط سینال خوبه 

خوشبحالتون خداروشکر میکرو کردید ...من باید میکرو بشم جراتش ندارم

عزیزم کاری‌ نداره فقط تو دوره تخمک کشی‌ یکمی‌ اذیت میشی‌بخاطر عوارض‌این‌ امپولای‌ هورمونی