mahhhnazzz مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 21 عنوان خودشیرینی خانواده همسر 276 بازدید | 29 پست پس فردا تولد همسرم قرار بود مهمونی بگیرم که فقط خونواده خودش باشن یه شام وکیک وجشن مختصرامروز همسرم اومد گفت مادرشوهرم تماس گرفته برای فردا شب دعوت کرده به مناسبت تولد هم اینکه یه روز زودتر اینکارومیخواد بکنه هم اینکه برنامه وسوپرایز رو بهم زده به نظرتون چیکار کنم؟ گروه نارنجی🧡🧡🧡. وزن اولیه ۷۶.۳۰۰. وزن هدف 57 1401/07/26 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخاانوووم۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 475 هیچی همون پول جشن خودت رو بردارین اخر هفته برین جایی تفریح خوش بگذرونید قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7602 شما برای روز اصلیش سورپرایزش کن، ولی با یه تولد کوچیک دو نفره. چون احتمالاً بعد از تولدش توی خونهی مادرش دیگه توقع جشن و تبریک دوباره نداره.
mahhhnazzz مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 21 وقتی گفت دعوت کرده برای تولدم من موندم چی بگم خیلی مسخره شد برنامه ام گروه نارنجی🧡🧡🧡. وزن اولیه ۷۶.۳۰۰. وزن هدف 57
توت_فرنگی_زرد عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1954 هم اونجا برید هم خونه خودت مجلس بگیر.الان هر کار کنی یه دعوا میشه بعد جشن کوفتتون میشه
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 خب اونا از کجا بدونن شما برنامه داری شما باید چند روز زودتر زنگ میزدی تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21093 خوبه ک خونت بریز و بپاش نمیشه شما کادوی سنگین بجاش بخر برای همسرت دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
زنی_از_جنس_شیشه عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 10919 آخه چرا میگید خودشیرینی؟ یک مادری برای خوشحال کردن فرزندش و اتفاقا برداشتن زحمات از روی دوش شما، دعوتتون کردن چرا به همه چیز به بدتر شکل ممکنه نگاه میکنید؟! با روی باز برید و نگذارید دلشون بشکنه❤️ اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻
maya83 عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 8824 دیگ خراب کرده حرص نخور برو خوش بگذرون و فرداش رستوران رزرو کن با همسرت دوتایی ببرین رستوران
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9336 بزار اونا تولد بگیرن .بعدش شما یه تولد دونفره رمانتیک بدون مزاحم بگیرید فقط خودت وهمسرت باشید.
havaspart1370 عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 1434 هیپی دیگه قزار نیست خونت بهم ریخته شه پولتممیمونه تو جیبت برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟
mahhhnazzz مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 21 هم اونجا برید هم خونه خودت مجلس بگیر. الان هر کار کنی یه دعوا میشه بعد جشن کوفتتون میشه نمیتونم که باز فرداش جشن بگیرم مسخره میشه فقط هم خودشون هستن فک میکنه رو کم کنی انجام میدم هرسال دونفره میگرفتیم چقدر خودشیرین خستن چون دیده خودم میگرفتم هرسال گفته بذار برنامه شونو بهم بریزم گروه نارنجی🧡🧡🧡. وزن اولیه ۷۶.۳۰۰. وزن هدف 57
توت_فرنگی_زرد عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1954 راست میگنااااا توهم کیکو بردار ببر اونجا همه رو سوپرایز کن.بمب شادی هم بزن ، خونه مادر شوهره دیگه😂