2777
2789

من همیشه پریودام عقب میوفتاد 40 روز حتی تا دوماه هم عقب افتاده. الان 5ماهه خود به خود مرتب جلو میفته هیچ قرص و دارویی هم نخوردم سیکلام شده 26 روز 28 روز 30 روز. حالا اگه سیکلمو 30 روز درنظر بگیرم دیروز موعدم بود و پریود نشدم بی بی چکم منفیه دلدردم دارم چیکارکنم؟؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

شاید تو چن ‌روز آینده پری شی منم اینطور شدم ‌صبح پریود شدم ‌با ۳ روز تاخیر

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
شاید تو چن ‌روز آینده پری شی منم اینطور شدم ‌صبح پریود شدم ‌با ۳ روز تاخیر

اها ممنون گلم 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شک داری باردار باشی، فعلا گرمی جات نخور و استراحت کن 

والا 1سال و 7 ماهه اقدامم🙂فکزنکنم باردارباشم😔

والا 1سال و 7 ماهه اقدامم🙂فکزنکنم باردارباشم😔

نگران نباش، استرس بدترین چیزه، اگه استرست بالا باشه ، همون مانع بارداری میشه، حتما یه دکتر خوب انتخاب کن و زیر نظرش باش،

الهی به حق خانم فاطمه زهرا خبر بارداریت رو اینجا برامون بذاری❤️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نگران نباش، استرس بدترین چیزه، اگه استرست بالا باشه ، همون مانع بارداری میشه، حتما یه دکتر خوب انتخا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 🌹❤️