2777
2789
عنوان

کتاب کنکور انسانی دست دوم

219 بازدید | 18 پست

دوستان امسال کنکور دارم و خودم خوب کتاب ها رو میخونم و یاد میگیرم ولی میدونم باید تست هم کار کنم از طرفی پدر و مادرم درگیر قرض و کارهای تعمیراتی خونه هستن و هرچقدر میگم هیچ کتابی برام نمیخرن 🥺😭 

کسی نیست کتاب دست دوم قیمت پایین یا هدیه رایگان بده بهم ؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار رو از این ماه شروع کردم ولی اصلا پولی نمیدن که جمع کنم اینم قبل مهر خریدم 🥺

ای بابا 💔

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

والا پارسال به حدی کتابا گرون بود ک دو جلد کتاب می‌خریدی میشد ۴۰۰ و خورده ای الان ک دیگه بدتر ، طرف بخواد فقط یه کتاب شیمی دو جلدی بخره باید ۸۰۰ و خورده ای با خودش ببره کتاب فر‌وشی 

با این وضعیت فکر نمیکنم کسی هدیه بده البته من رشتم تجربیه

والا پارسال به حدی کتابا گرون بود ک دو جلد کتاب می‌خریدی میشد ۴۰۰ و خورده ای الان ک دیگه بدتر ، طرف ...

درکشون میکنم حداقل یکم قیمت پایینتر هم بدن خوبه یه جوری خانوادم رو راضی میکنم ولی اصلا اینکه بریم کتابفروشی و قبول نمیکنن و همش میگن یا نمیزاریم کنکور بدی یا با همین کتاب درسیات سر کن