2777
2789

ابلیمو عسل دارچین

اویشن دم کن

نعناع دم کن با عسل 

اینا درمان خونگی ان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروسپان 

البته پسر من از بس خورده اثر نداره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بدتر میشم میخورم

اتفاقا من دیشب دکتر ریه رفتم

منم مشکلم همینه

بهم دوتا اسپری یکی دهان و یکی بینی داد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
اتفاقا من دیشب دکتر ریه رفتم منم مشکلم همینه بهم دوتا اسپری یکی دهان و یکی بینی داد

فک کنم منم همین بشه دیشب تا صبح بیدار بودم الانم تا اومدم بخوابم چنان سرفه هایی کردم قشنگ میفهمیدم زخم شد گلوم

چجوریه؟! منم از بچگی دارم خیلی وقت بود نیومده بود سراغم

زوفا گیاه داروییه تهیه کنید با نبات دم کنیو ۱۵ دقیقه

شربت موکولین هم از داروخونه بخرید هر ۸ ساعت، اما باید بری دکتر عزیزم بتامتازون تزریق کنن من ۱۵ ساله درگیرم