الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم،نوزاد هروقت احساس گرسنگی کرد و باید شیرش بدی ،این میزان تو همه نوزادا مختلفه،بعضیاشون تو یه ساعت دوسه بار امکان دارن شیر بخوان،بعضیا ساعتی یبار،بعضیا حتی ممکنه تا سه ساعت چهارساعت هم شیر نخوان،البته برای این نوزادا بهتره خود مادر زودتر بهشون شیر بدن چن احتمال افت قند خون هست،در کل بچه ها باهم فرق دارن
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ببین نوزاد به گفته دکتر ها هر دوساعت یکبار باید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شیر بخوره ولی نوزاد من از اولش تا خ ...
دختر من ۱۹ روزشه همش خوابه گیر کردم دیگه دست تنهام از نظر روحی کاملا ب هم ریختم شاید روزی ۳ بار شیر بخوره اونم ب زور باید بیدارش کنم اصلا نمیدونم چکارش کنم ی دل میگم شیر خشک بهش بدم ولی میترسم
کم.دکتر میگف درحد ی قاشق غذا خوری هر ساعت ک بخوره هم بسه.....من بیدارش میکردم شیر بخوره ماه اول خب همش خوابن بعد دکتر گف پنج شیش روز اول مهمه ک شیر بخوره اما دیگه بیدارش نکن تا خودش بیدارشه گشنش ک بشه میفهمه خب