2777
2789
عنوان

قهرکردم اومدم خونه بابام ...

420 بازدید | 23 پست

قهرکردم اومدم خونه بابام ...ممکنه قهرم مدتها طول بکشه یا اخرش طلاق باشه . بچه۹ماهه دارم ک نیاز ب پوشک و خوراک داره... ینی واس خرج بچه هم بهش نزنگم ک خرج بچشو بفرسته ؟؟؟ خودش بچه رو نمیخواد ...حداقل اون یارانه کوفتی رو بفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندم چرا ازدواج کردی؟

و چرا پای یه بیگناه رو به دنیا باز کردی وقتی شرایطش رو نداشتی!

میدونی با طلاقت بچه ات چقدر قراره آسیب ببینه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

کسی میدونه برای جدا کردن یارانه از سرپرست باید چکار کرد؟؟ 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

برو دادگاه شکایت کن واسه نفقه

البته اول بهش بگو اگه نداد شکایت کن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کسی میدونه برای جدا کردن یارانه از سرپرست باید چکار کرد؟؟ 

برو پلیس +۱۰

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
موندم چرا ازدواج کردی؟ و چرا پای یه بیگناه رو به دنیا باز کردی وقتی شرایطش رو نداشتی! میدونی با طل ...

ی

این بچه خیری از باباش ندیده و درآینده هم نخواهد دید ..کسی ک بچشم نمیخواد چیکارکنم باهاش  بنظرت؟فقط براش کارش مهمه و درامد و تمام

ی این بچه خیری از باباش ندیده و درآینده هم نخواهد دید ..کسی ک بچشم نمیخواد چیکارکنم باهاش  ب ...

تو ک میدونستی اینجوریه چرا حامله شدی؟

گناه اون بچه تا ابد گردنته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ی این بچه خیری از باباش ندیده و درآینده هم نخواهد دید ..کسی ک بچشم نمیخواد چیکارکنم باهاش  ب ...

درخواست نفقه کنید عزیزم ..

برو دادگاه راهنمایی می کنند

عزیزم با مدارکتون ب پلیس+10 مراجعه کنید .. راهنمایی می کنند 

مچکر🌹

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌