2777
2789

بارها این اتفاق افتاده و خدا رو شکر هرکی برده موقع پس دادن تر و تمیز و خشک شویی رفته برگردونده 

بازم قرض میدم 

ولی نمیشه گفت همه باید اینکارو کنن شاید یکی واقعا خوشش نیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول الان من چی بگم ب دوستم؟ زنگ زده میگه یه کمد لباس جمع کردم از این و اون هیچکدوم خوشم نیومده امی ...

لباس خوباتو بردار نبینه.

منم بدم میاد وقتی کسی میاد واسه لباس.ولی چ میشه گفت فقط بردار لباستو

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
من به همسایه تشک و بالشت دادم همسرم راضی نبود بعد با خودم گفتم نکنه شپش بگیرم ازشون بهش گفتم تو س ...

حق باشماست واقعا .من یبار تو یه تفریح کلاهمو هعی به یکی دادم گذاشت بخدا شپش گرفتم همونقدر سریع

نه بجز خواهرم به کسی نمیدم شده حتی خریدم هنوز خودم نپوشیدم دادم خواهرم پوشیده 

دلیل اینکه به کسی نمیدم اینه که لباس مجلسی ما کوردیه و خیلیم گرونه میدی یه نفر میبره تا خودت بهش پیغام پسغام ندی زحمت نمیکشه پس بیاره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

منکه بدم میاد بوی تن کسی دیگ توی لباسم باشه.هر چقدرم شسته بشه باز به دلم نمیگیره.ولی مامانم لباس مجلسیاشو بارها دیدم داده به اقوام. میگه ک اگه ناچار نبودن رو نمینداختن.

اگه از شما بپرسم «از زندگیت چی میخوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «میخوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر متداول و حدس‌زدنیست که در واقع هیچ معنایی نداره. سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم هیچ‌گاه به آن فکر نمی‌کنند، این است که «چه رنجی تو زندگیت میخوای؟ حاضری به‌خاطر چه‌چیزی تو زندگیت اذیت بشی؟» چون به نظر میاد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کنه.

من یه بار دادم به کسی

وقتی آورد برام تمام پولکای جلو لباس کنده شده بود

شالمم انگار پهن کرده بودن بعنوان سفره ازش استفاده کرده بود😑

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.