ایول الان من چی بگم ب دوستم؟ زنگ زده میگه یه کمد لباس جمع کردم از این و اون هیچکدوم خوشم نیومده امی ...
لباس خوباتو بردار نبینه.
منم بدم میاد وقتی کسی میاد واسه لباس.ولی چ میشه گفت فقط بردار لباستو
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
منکه بدم میاد بوی تن کسی دیگ توی لباسم باشه.هر چقدرم شسته بشه باز به دلم نمیگیره.ولی مامانم لباس مجلسیاشو بارها دیدم داده به اقوام. میگه ک اگه ناچار نبودن رو نمینداختن.
اگه از شما بپرسم «از زندگیت چی میخوای؟» و شما اینطور جواب دهید که «میخوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آنقدر متداول و حدسزدنیست که در واقع هیچ معنایی نداره. سوال جالبتوجهتر، سوالی که بیشتر مردم هیچگاه به آن فکر نمیکنند، این است که «چه رنجی تو زندگیت میخوای؟ حاضری بهخاطر چهچیزی تو زندگیت اذیت بشی؟» چون به نظر میاد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا میکنه.
شالمم انگار پهن کرده بودن بعنوان سفره ازش استفاده کرده بود😑
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
من لباسی که نو میخرم رو دلم نمیگیره بپوشم،میشورمش وقتی روبند میبینمش باز حس بدی دارم باز میشورمش😂مجبوری که مادرم غر نزنه میدم ولی خب دلم نمیگیره بپوشم،یجوری میشم