2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 16 پست

من ۱۰هفتمه از اولی ک فهمیدم باردارم تا ۳روز پیش زیر دلم درد میکرد مخصوصا شباو همش احساس خستگی زیاد میکردم بااینکه کاری نمیکردم

بعد الان ۳شبه ازش خبری نیس ن درد دارم ن خستمه

بنظرتون جنین چیزی شده؟؟باید سونو بدم باز؟نگران کنندست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش عادیه 

درد پریودی عادیه 

وقتی درد گرفت و استراحت کردی و خوب شدی عادیه 

هروقت درد گرف کمر و شکم رو کمر بخاب خوب میشی 

تا هفته ۲۰ همه اینا عادیه بعدش شروع کرد لگد زدن خطرناکه باید حرکاتشو بشماری نمیدونم مواظب خابت باشی و ....من ماه چهارمم و بسیار حساسم هی تلفن میکنم ب پزشکم 

اینم بگم خمیازه ایی ک کشش بدنی داشته باشه ب شدت ممنوعه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
از بین رفتن یهویی علائم خوب نیست برو دکتر 

وای چرا استرس میدی بهش تو هفته های اول چه علایمی ممکنه داشته باشه این حرفا رو از کجات میاری 

انتظار داری جنین تو هفته ده لگد بزنه یا شکم درد طولانی داشته باشیم؟؟؟؟ 

فق لکه بینی و خونریزی خطرناکه تو هفته های پایین

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

نه نگران نباش این علایم صدبار میرن و میان. در کل از آخرای سه ماهه اول، یعنی وقتی داری وارد سه ماهه دوم میشی حالت خیلی خوب میشه جوری که انگار باردار نیستی. در هرحال دکتر برای دوهفته دیگه برات سونو مینویسه اگه میتونی تحمل ونی بزار اون موقع اگرم استرس زیادی داری یکسر برو بهداشتی که پرونده داری. لازم باشه میگه بری سونو

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

احساس خستگی بخاطر بالا رفتن بتا هستش  ب خدا توکل کن پاشو نمازبخون انشالله چیزی نیس 

وای چرا استرس میدی بهش تو هفته های اول چه علایمی ممکنه داشته باشه این حرفا رو از کجات میاری  ا ...

چی میگی 

میگم بهش بره دکتر 

نه والا من همچین انتظاری ندارم ولی تو انگار نمیدونی قطع یکباره علائم تو هفته های اول خوب نیست 

واقعا نمیدونستی؟؟؟

نه نگران نباش این علایم صدبار میرن و میان. در کل از آخرای سه ماهه اول، یعنی وقتی داری وارد سه ماهه د ...

اره شنبه وقت دکتر دارم گفتم ازتون بپرسم اگه چیز مهمیه بندازمش جلوتر اخه ب شدت ۴شنبه ها مطب دکترم شلوغه 

چی میگی  میگم بهش بره دکتر  نه والا من همچین انتظاری ندارم ولی تو انگار نمیدونی قطع ی ...

باشه شما درس میگی

باشه شما درس میگی

وای خدایاااا چرا اینطوری تو

اصن چرا کامنت منو جواب میدی ؟؟؟؟؟ طرف حرف من مگه تو بودی 

شما مگه ۴ ماهت نیس دفعه دیگه برو از دکتر بپرس ببین کی درست میگه 

عزیزم برا امضات صلوات فرستادم التماس دعا

منم برات پنجتا صلوات میفرستم 

انشالله بحق علی خاسته دلت اگ به صلاحته براورده بشه آمین یا رب العالمین