2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

209 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

من الان 11هفته و 1روزمه

به نظرتون راهی هست که الان متوجه جنسیت بشیم؟

خیلی ذوق دارم برم لباس بخرم اما جلو خودمو گرفتم تا بفهمم جنسیتش چیه

علائم هم خیلی ندارم فقط خیلی سردردم  که هرچی دکتر رفتم میگن تحمل کن فشارمم قبلا10اینا بود اما الان بین10و11

خورد و خوراکم تغییر نکرده چیز خاصی دوست ندارم از چیز خاصی هم بدم نمیاد فقط نارنگی دوست دارم😀

گاهی از بعضی بوها یهو حالت تهوع میگیرم ولی بالانمیارم

من تا ۴ ماه اول همش سردرد میشدم و خیلی شدید. بعدش خوب شد خدا رو شکر

نی نی ام پسره

ولی برای تعیین جنسیت باید صبر کنی . چون آن تی هم درصد بالایی خطا میگه. حدود ۱۴ یا ۱۵ هفته دوباره برو سونو جنسیت معلوم میشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۴ ماه اول همش سردرد میشدم و خیلی شدید. بعدش خوب شد خدا رو شکر نی نی ام پسره ولی برای تعیین ج ...

شمام سردرد میشدی فشارتم میرفت بالا؟

یعنی هیچ راهی نداره این سردرد؟

کلی دکتر رفتم بی نتیجه

چه بانمک  شما چه علائمی داری؟ البته من تاریخم طبق سونو بود طبق پری یه هفته جلوترم

من برعكس شما تاريخ سونوم جلوتر از پريوديه البته فقط ٢روز تفاوت دارن

من تهوع دارم ولى بالا نميارم،به بوها به شدت حساسم مخصوصا عطرهايى كه ملايمن و بوى گل ميدن و بوى پياز و رب و يخچال ،اين بوها درجا باعث استفراقم ميشن،علائم ديگه اى ندارم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
چه بانمک  شما چه علائمی داری؟ البته من تاریخم طبق سونو بود طبق پری یه هفته جلوترم

میشه سن و تایم آخرین پریودتو بگی؟صبح حالت تهوع میگیری یا عصرا؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
من برعكس شما تاريخ سونوم جلوتر از پريوديه البته فقط ٢روز تفاوت دارن من تهوع دارم ولى بالا نميارم،به ...

خوبه میدونی چی حالتو بد میکنه

برا من که اصلا معلوم نیس

یهو حالت تهوع میگیرم و تمام بالا هم نمیارم

سن خوتون و تاریخ آخرین پریود

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
خوبه میدونی چی حالتو بد میکنه برا من که اصلا معلوم نیس یهو حالت تهوع میگیرم و تمام بالا هم نمیارم

حالت تهوع معمولى رو كه داعم دارم ولى اين چيزا باعث استفراقم ميشه،سوزش معده و رفلاكس هم خيلي اذيتم ميكنه،تو هفته ١٠و١١يكم بهتر شدم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

من متولد 70/07/10 اخرین پری هم 5مرداد بود

حالت تهوع من اصلا زمان مشخصی نداره ولی در روز دوبار یا نهایت سه بار اونم بدون بالا اوردن

حالت تهوع معمولى رو كه داعم دارم ولى اين چيزا باعث استفراقم ميشه،سوزش معده و رفلاكس هم خيلي اذيتم مي ...

اوه اوه خدا به خیر بگذرونه

من خودم قبلا مشکل معده داشتم

ولی خداروشکر تو حاملگیم هنو اذیتم نکرده