2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن بچه کمکم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
ببین من دوتا پشت سرهمی داشتم هر بچه ای متفاوت هست گلم و راه های مختلف روشون تاثیر داره  من مدا ...

چچه جالب این کار رو هم امتحان می کنم میرم براش مداد شمعی بگیرم و رنگ انگشتی توروخدا دعا کن پسر من هم زودتر یاد بگیره آخه هنوز از شیر نگرفتم می خوام زودتر یاد بگیره تا از شیر گرفتن رو هم شروع کنم

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺
راستی استارترعزیز قیمت پوشکا چنده و تو هر بسته چند عدده 

آآخرین بار که خریدم مای بیبی ۲۸ عدد ۱۵۰ تومن فکر کنم البته یادم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=255596266]پسر منم ۲ سالشه کاملا شرایط تورو دارم فقط خودت باید زود زود ببری دستشویی تا عادت کن ...

میدونم ولی خیلی حرص نخور بلاخره که یاد میگیره سخت نگیر بزار بچگیش بکنه تازه دو سالشه شور  ت آموزشی بگیر براش در ضم همین یدونه بچه رو داری بچه های ما که تنهان فک کنم باعثش همینه من وقتی میرم خونه مامانم بچه زیاد هس اونجا نگاه میکنه به اونا خودش میره ولی خونه خودمون اصلا عین خیالشم نیس 

چچه جالب این کار رو هم امتحان می کنم میرم براش مداد شمعی بگیرم و رنگ انگشتی توروخدا دعا کن پسر من هم ...

حتما موفق میشی زمان بره اما نتیجه میده من چند ماه پروژه داشتم یادمه سر این موضوع اما دیگ هردو باهم گرفتم تقریبا 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

میدونم ولی خیلی حرص نخور بلاخره که یاد میگیره سخت نگیر بزار بچگیش بکنه تازه دو سالشه شور  ت آمو ...

اای خواهر خودمو پیر کردم هنوز ۲۲ سالمه هر روز دارم گریه می کنم که چرا این بچه جیشش رو نمیگه شو.رت آموزشی هم براش خریدم دعا کن زودتر یاد بگیره خسته شدم من هنوز از جیش از شیر هم نگرفتم

حتما موفق میشی زمان بره اما نتیجه میده من چند ماه پروژه داشتم یادمه سر این موضوع اما دیگ هردو باهم گ ...

ششما چند چند ماه درگیر بودی کی از شیر گرفتی چند سالگی از جیش گرفتی

اول از شیر بگیرش بعد از پوشک  از شیر گرفتن که خیلی سخت تره

ااطلاع نداشتم که باید اول از شیر بگیرم از جیش شروع کردم الان فهمیدم که باید اول از شیر می گرفتم حالا عیب نداره شیرش میدم کم کم وعده هاشو کم می کنم وقتی جیشش رو کامل یاد گرفت باز  از شیر از رو شروع می کنم

ششما چند چند ماه درگیر بودی کی از شیر گرفتی چند سالگی از جیش گرفتی

پسرم دو  سال و چند ماهش بود ک کامل یاد گرفت و کم کم دخترم هم  سر پا میکردم و اون راحتر از پسرم بود 

من زود گرفتم پسرم 18ماهگی گرفتم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

چشم عزیزم انشالله ک تا اخر این پاییز دیگ خودش کارشو حل کنه  شماام راحت بشین

ووای خواهر نگو تا آخر پاییز بگو تا آخر مهر🤣

وای عزیزم تورو خدا گریه چرا آخه فقط تو خودت به این فکر کن ایجور نمیمونه بعد از سال ها میگی ارزششو ند ...

ههمه اینها رو به خودم میگم ولی وقتی که جیش میکنه کنترلم رو از دست میدم و شروع می کنم به گریه

پسرم دو  سال و چند ماهش بود ک کامل یاد گرفت و کم کم دخترم هم  سر پا میکردم و اون راحتر از ...

۱۸ ماهگی از جیش گرفتی یا از شیر

۱۸ ماهگی از جیش گرفتی یا از شیر

از شیر