2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن بچه کمکم کنید🥺

172 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان من یک پسر دوساله دارم که شبها پیشکش نمی کنم ولی خداروشکر اکثر مواقع تا صبح خشک میمونه وقتی پوشکش می کنم خودش چسب باش و باز میکنه در میاره حتی کهنه لاستیکی هم می کنم میگه داغ و بازش کن الان سه ماهه که اینطوره و من سه ماهه که پوشکش نکردم و بردم تمرین دادم بهش الان میدونه دستشویی کجاست میدونه جیش چیه میدونه پی پی چیه میدونه باید توی دستشویی جیش کنیم دیده دستشویی رو هم گل گذاشتم خوشگل کردم براش کفش هم گذاشتم قصری خوشگل هم گذاشتم اما روی قصری نمیشینه یا سرپا جیش میکنه یاهم وایستاده سرپا منظورم اینه که من خودم سر پا میگیرمش الان سه ماهه که توی این شرایط اما پی پی رو اصلا نمیگه و توی شلوارش میکنه بعد میاد میگه پی پی کردم خوب هم صحبت میکنه جوری نیست که نتونه حرف بزنه یک بار جیشش رومی که دو بار نه تمام زندگیم رو پر از جیش کرده برام مهم نیست چون بلاخره میشوریمش فقط می خوام که دیگه خودش بگه جیش دارم چون توانایی نگهداریش را داره که شب تا صبح خشک میمونه میتونه بگه جیش دارم چون گاهی میگه پس چرا کامل نمیگه الان سه ماه شده هر روز کارم اینه بشینم گریه کنم خسته شدم اصلاً تنبیهش نمیکردم اما دیگه چاره ای برام نذاشته سریع اعصابم خورد میشه و تنبیهش می کنم دست خودم نیست خوب دیگه ۳ ماه شده یه راه حلی بهم بگید لطفاً نگید زوده چو من تو اینترنت زدم گفت هر وقت بچه از دو ساعت بیشتر خشک باشه بتونه حرف بزنه و خودش دیگه پوشک را نخواد میتونین از پیش بگیرید بسته به هر بچه فرق داره خوب بچه منم که اینها رو داره پس چرا نمیگه کلافه شدم توروخدا یه راه حلی بگید دعا کنید که دیگه بچه منم جیشش رو یاد بگیره

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با تشویق میشه برچسب بخر بگو اگا پی پی بگی یدونه رو کمدت یا دستت میچسبونم

وقتی جیش میکنه تشویق می کنم میگم آفرین براش آهنگ نمیزارم حتی گوشیمو بهش میدم یک مدت پاستیل خریده بودم بهش میدادم ولی باشه بازم میرم برچسب بخرم هر وقتی ۶ رو بگه و بره دستشویی جیش کنه بهش میدم یه دونه بچسبونه این رو هم امتحان می کنم ممنونم

پسر منم ۲ سالشه کاملا شرایط تورو دارم فقط خودت باید زود زود ببری دستشویی تا عادت کنه البته فک کنم هنوز آمادگی کامل و ندارن خیلی از دکترا میگن چهار سالگی از پوشک بگیرین

دختر منم دو سالگی تقریبا شرایط پسر شما رو داشت با این تفاوت که فقط یه مدت باز میکرد پوشکشو، کهنه هم نمیخواست. خواستم از پوشک بگیرم همکاری نکرد. بازم پوشک کردم تا دو سال و نیمگی اون موقع هم تقریبا یه ماه طول کشید تا جیشش رو گفت و حدود دو ماه که دیگه شماره دو شو نریخت تو شلوارش. اولش اصلا نمیگفت هیچ کدومو، ولی از وقتی بهش فهموندم که جیش و پی پی کثیفه و نباید بریزه تو لباسش کم کم بهتر شد، اولش اصلا خیالیش نبود.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

[QUOTE=255595900]دلم نمیاد اینو بگم ولی چشمشو بترسون تا بگه من تجربه ای ندارم نظرمه[/ این کار رو هم کردم ازش آرومی شگون میگیرم وقتی که جیش میکنه ولی انگار باز هم فایده نداره

عزیزم هر دوساعت خودت دستشو بگیر ببر دسشویی با خودت بنشونش بزار یاد بگیره

پی پی داشتنی ام همین کارو بکن یا باباشو نشون بده بگو ببین بابا چقد مودبه و خوبه میره دسشویی براش الگو نشون بده یا ب باباش بگو ببر با خودت بهش بگو نزار مانان ناراحت بشه بهش زود بگو ک پی پی دارم شلوارتو کثیف میکنی مامان اذیت میشه هردوداتون با سیاست باید یادش بدین

راهش اینه قبل اینکه بگه خودت ببریش

تو ک بالاخره میدونی در روز چند وعده ب دسشویی نیاز داره یکم حوصله به خرج بده

برا منم دعا کن بچم سالم بغلم رگیرم تازه باردار شدم

اینایی ام ک گفتم تجربه من تو بزرگ شدن داداش کوچیکمه ها

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

[QUOTE=255595917]دختر منم ۱۵ماهشه منم دارم یادش میدم جیش رو بخدا کل خونه شده جیش خیلی سخته[ آره خداییش خیلی سخته تازه بچه من که از بچه تو بزرگتره بچه شما یک سال و ۳ ماه داره اما بچه من ۲۴ ماه یعنی دوسال داره خسته شدم شما از چه راهکارهایی استفاده کردید کمک منم بکن

ببین من دوتا پشت سرهمی داشتم هر بچه ای متفاوت هست گلم و راه های مختلف روشون تاثیر داره 

من مداد شمعی میبردم  هر بار ک بهم میگفتند یه گل یا نقاشی می‌کشیدیم هردو خیلی این کار دوست داشتند  هم پاک میشه از روی کاشی یا با  رنگ انگشتی می‌زدیم برای هردو بچه ها من جواب داد زود 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

وقتی جیش میکنه تشویق می کنم میگم آفرین براش آهنگ نمیزارم حتی گوشیمو بهش میدم یک مدت پاستیل خریده بود ...

اره برچسب اکثرا دوست دارن من اول پسرم از جیش گرفتم کهنه میزاشتم لای شورتش وقتی میدیدم یه گوشه زل زده یا رفته پشت در قایم شده میفهمید کاری میخوات کنه زودی میبرم گاهی اینقد جیغ میزد منم عکس گل و بلبل چسبوندم دستشویی براش  یعنی خداییش سه ماه تحت نظرم بود یه بارم فرش نجس نشد تا خودش گفت ولی خوب یه بار خونه مادرم بودم مریض شده بود نتونست تودش نگه داره جیش کرد مامانم نماز میخونه من رفته بودم کل فرش هارو شسته بود 

[QUOTE=255596266]پسر منم ۲ سالشه کاملا شرایط تورو دارم فقط خودت باید زود زود ببری دستشویی تا عادت کنه البته فک کنم هن ...[ ای خواهر از کجا بیاریم تا ۴ سالگی پوشک بخریم این دکترا پول دارند و دلشون خوشه بدبختا چه جوری با این قیمت ها انقدر پوشک بخریم ولی به نظر من که الان سن خوبیه همه قدیمی ها بعد از یک سال بچه هاشون را از جیش می گرفتند مشکلی هم برامون پیش نیومده همه اطرافیان من بعد از یکسال و نیم بچه هاشون رو از جیش گرفتن بعد در مورد اینکه گفتی زود ببر آره من خودم هر یک ساعت میبرمش اما این که فایده نداره آخه خودش باید بگه که من ببرمش اینجوری عادت میکنه که مامان هر یک ساعت من رو ببره خودم لازم نیست بگم

عزیزم هر دوساعت خودت دستشو بگیر ببر دسشویی با خودت بنشونش بزار یاد بگیره پی پی داشتنی ام همین کارو ...

ععزیزم خودم هر یک ساعت میبرمش حتی جلوش نشستیم و جیش کردن را هم دیده باباش هم بهش خیلی گفته انشاالله که بچه تو سالم بغل بگیری الان که بارداری دعای زود میگیره خواهش می کنم دعا کن که هرچه زودتر پسرم جیشش رو بگه آخه هنوز از شیر نگرفتم خیلی ناراحتم