2777
2789

سه هفته دارم باهاش میرم پیش دبستانی اما اصلا هیچ تغییری نکرده و صبحا با حالت تهوع و دل درد و گریه میره استرسش خیلی زیاده .اونجا هم اصلا سمت بچه ها نمیره نگرانیش فقط من هستم امروز هم انقدر گریه کرد نبردمش نگران سال دیگش هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ادامه بده و باهاش برو یه کادو بگیر خانومشون بهش بده

آره این جواب میده منم پیش دبستاني بودم نمی‌رفتم مامانم یواشکی کادو داد مربیم اونم داد به من خیلی خوشحال شدم

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

پیش دبستانی زیاد مهم نیس ..پس پیگیرش نباش ...مهم سلامتی بچته ...فعلا باید چند ماه به نظرم نبری تا ترسش کمی بریزه و استرسش اروم بشه ...بعد ملایم با کمک مشاور تشویقش کن وببر ...ولی هیچ اصراری بر رفتن بچه به پیش دبستانی نکن .تا خوب بشه

من از ۷ ماهگی بچمو گذاشتم پیش پرستار الان بچم یک سال و هشت ماهش هست اون خانم الان چند تا بچه دیگه رو هم تو خونه اش نگه میداره عین یه مهدکودک کوچولو الان دیگه بچم رو اگه یه روز نبرم اونجا اونقدر حوصله اش سر میره تو خونه طاقتش نمیاد تنها😊😊😊

توی خونه با پدرش بحث دارین شما؟تابحال تهدید کردین خونه رو ترک میکنین؟بیماری دارین که نگران شما باشه؟یه بحث اضطراب جداییه یه بحث نگرانی از تنها بودن مادره

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️

دختر من دو ماه دیگه ۵ سالش میشه امسال پیش نرفت من جرات ندارم ی لحظه از جلو چشماش دور بشم میگه الان گم میشی یکی تو رو میدزده هر چقدر باهاش حرف میزنم فایده نداره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

عزیزم 😟

ببین وابستگیش خیلیه ک حس تهوع و دل درد بهش دست میده ...

باید بهش اطمینان بدی تحت هر شرایطی مانان کنارته ...

بغلش کنی .بوسش کنی .باهاش حرف بزنی ...

یک دفعه فاصله ننداز بینتون 

سعی کن خیلی کم و مورچه ای فاصله بتدازی 

پسر منم بشدت وابسته 

دقیقا ۳هفته ست میریم باشگاه یسره کنار خودمه 

میگم با بهها ورزش کن میگه بچههارو دوس ندارم.میخام کنار تو ورزش کنم ...

پسر منم پیش دبستانیه تو کلاسشون یه مامان میاد میشینه الان سه هفتست جالب اینه پسرش پسرفت داشته قبلا اجازه میداد بیرون در کلاس بشینه اما الان حتما باید بره تو کلاس بشینه.به نظر منم باید از مشاور کودک کمک بگیرید یا اینکه چون الان به اون محیط پیش دبستان حساس شده عصرها ببرش خونه بازی قبلش هماهنگ کن باهاشون بعد که وارد شد و اسباب بازی هارو دید بگو اجازه نمیدن من بیام تو.یا مثلا بگو من برم یه خوراکی بگیرم اینجا باهم بخوریم،در حد ۵ دقیقه دور شو دوباره با همون خوراکی برگرد.باید گولش بزنی تا ترسش بریزه