2777
2789
عنوان

پسرم تب داره...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 72 پست

من وقتی دخترم تب میکنه میمرم استرس میگیرم میگم چرا باید تب کنه، چون دو سال پیش عفونت وارد خونش شده بود از اون میترسم دوباره، دارم میمرم نمیدونم چیکار کتم

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نگرانم لای پنبه نگهش داشته بودم که مریض نشه ولی بازم شد 🥺

به این چیزانیس که بچه تابزرگ بشه هزاربارمریض میشه بنظرم شماحساسیتتون روکم کنید منم مثل شمابودما ولی بچه ام حساس ترشده بودبادالکی هم بهش میخورد مریض میشد 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

منم با تب پسرم از خواب پریدم لعنت به این ویروس ۵ ساله یبار تب نکرده حتی واسه واکسناش معلوم نیست این چ کوفتیه ک با بچه ها اینجوری میکنه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
من وقتی دخترم تب میکنه میمرم استرس میگیرم میگم چرا باید تب کنه، چون دو سال پیش عفونت وارد خونش شده ب ...

عزیزم نگران نباش انشاالله چیزی نیست یه سرما خوردگیه سادس حتما

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

منم با تب پسرم از خواب پریدم لعنت به این ویروس ۵ ساله یبار تب نکرده حتی واسه واکسناش معلوم نیست این ...

اره منم پسرم تب کرد اونم خیلی شدیددد انقدر استرسش با منه الان ی هفته مث الان خواب ندارم

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
الهی چندوقتشه  دکتر چی گفت

5 سالشه، گفت آنفلونزاس، ولی من خیلی میترسم از تبش، دیگه استرس دارم باید ببرم آزمایش بگیرم دخترکم می‌ترسه خودم از دخترم بدتر بخاطر این میکنم خدایی نکرده عفونت  وارد خون نشده باشه دارم میمرم اینقد استرس دارم 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
اره منم پسرم تب کرد اونم خیلی شدیددد انقدر استرسش با منه الان ی هفته مث الان خواب ندارم

اره بخدا منم ۴ روزه درست و حسابی نخوابیدم شرش کم بشه از سر بچه هامون این مریضی لعنتی😔

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
به این چیزانیس که بچه تابزرگ بشه هزاربارمریض میشه بنظرم شماحساسیتتون روکم کنید منم مثل شمابودما ولی ...

پسر من چند ماه بود مریض نشده بود خیلی بد مریض میشه ینی پدرم و درمیاره خودشم خیلی اذیت میشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

واقعا؟؟ علایم دیگه هم داره؟

اره بدن درد زیاد بیحالی سرفه خلطی الانم پسر من مث مردای هفتاد ساله ب شدتیییی خروپف میکنه کا نگو چون دماغش کیپه هیجوره با دستگاه بخور ،اسپری دماغش باز نمیشه

❤یه پسر دارم شاه نداره❤