سلام خانوما خوبین ، من تازگی پوستم خیلی صاف شده و موی زیر پوستی که بخاطر شیو با تیغ ایجاد میشد رو تونستم از بین ببرم خواستم به شما هم بگم ، من قبلا کیسه و سفیداب استفاده میکردم منتهی از این مدل کیسه قرمز رنگا که خیلی زبر و خشکه و واقعا پوستم اذیت میشد تا اینکه چند روز پیش از این مدل کیسه آبی رنگ خریدم که روی کیسه با نخ سفید حالت ضربدری دوخته شده و یه بسته سفیداب ، اول اینکه با پودر موبر موزدایی کردم و دیگه از تیغ استفاده نمیکنم بعدش نصف سفیداب روی کیسه له کردم و کیسه رو به ساق پاهام و قسمت های موی زیر پوستی کشیدم ....
و برای بار دوم که رفتم حموم بازم همون کارو تکرار کردم البته من به قسمت زانوهام و قوزک پاهام و ارنجمم هم کشیدم و واقعا توی این ۲ بار که استفاده کردم به جرعت میگم که پاهام و موهای زیر پوستی ۵۰ درصد رفع شده و صاف شده پوستم و اینکه زانو و قوزک و ارنجم احساس میکنم روشن شدن و خیلی نرم و لطیف شدن
و برای بار دوم که رفتم حموم بازم همون کارو تکرار کردم البته من به قسمت زانوهام و قوزک پاهام و ارنجمم ...
کو عکس کیست
سفیداب چیه
پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب، به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
عکس کیسه رو ندارم الان توی حمومه نمیتونم عکس بگیرم صبرکن اگه تونستم عکسش از گوگل پیدا کنم برات ، سفیداب توی عطاری برو همه دارن کوچولو سفید رنگه توی یک بسته حدود ۱۰ تا دونه هست