2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29750 بازدید | 242 پست
من داروی نوتروپیل دادن و یه داروی تقویتی، از دوماهگی تا شش ماهگی مصرف کردیم دکترش گفته بود۶ ماهگی بی ...

اره درست میگی باید پیش دو تا دکتر بره تا مطمین تر بشه 

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 
من داروی نوتروپیل دادن و یه داروی تقویتی، از دوماهگی تا شش ماهگی مصرف کردیم دکترش گفته بود۶ ماهگی بی ...

الان چندوقتشه؟داروتاثیرداشت؟الان شنواییش چطوره؟من ۳ماهش.دارم دق میکنم ازبس گریه و دلشوره.یه دکتر گفت تا۶ماهگی عصب تکمیل میشه.نمیدونم والا.سی تی اسکن ضررنداره؟کی دادین؟دارم میمیرم.کدوم شهرهستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس مخفی وقتی بچه دراز میکشه میره تو‌مجرای گوشش برای همینه پشت گوش مایع جمع میشه  بعد نشستن ...

مآل من از ۲۰روزگی دکتر بردم گفت رفلاکس پنهان داره.اخه میترسم خدایی نکرده بگن بایداستفاده بشه سمعک همه حال.شیرخودم میدم.درکنارش کمکی هم اول ببلاک ای ار میدادم.الان نان یک اچ ا میدم.گفتم شایدوزن بهتربگیره.ازشب تاصبح هم همش بخودش میپیچه و بینی و سرش میخارونه و خس خس و بیقراری.که دیروز دکتر امپرازول بازدادوقطره دایمتیکون.

بعدabrهم نشان دادیم.گفت عصب تا ۶ماهگی کامل میشه.

مال شماگفته بودن مایع داره یا عصب؟وقتیabrدادین؟

الان چندوقتشه؟داروتاثیرداشت؟الان شنواییش چطوره؟من ۳ماهش.دارم دق میکنم ازبس گریه و دلشوره.یه دکتر گفت ...

داروش برای حرف زدن بود که دیگه نیاز نبود اما تقویتیشو میدم ضرر نداره الان هشت ماهشه شنواییش خیلی عادیه

برای سی تی اسکن هم یه دکتر مغز و اعصاب رفتیم بررسی کرد که مشکلی نداشته باشه دارویی که برای بیهوشی میدن

عزیزم نگران نباشید منم همش درحال گریه بودم ولی خداروشکر 

بچه شماهم شنواییش چیزی فرق نداره با از بچه من اونم چیزی نیست

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

داروش برای حرف زدن بود که دیگه نیاز نبود اما تقویتیشو میدم ضرر نداره الان هشت ماهشه شنواییش خیلی عاد ...

یعنی نوتروپیل برای حرف زدن؟ندادی بهش؟دکتراطفال دیروز بردم.گفت تا۶ماهگی عصب گوش کامل میشه‌.درسته؟نگرانم.خداخودش کمک کنه.

یعنی نوتروپیل برای حرف زدن؟ندادی بهش؟دکتراطفال دیروز بردم.گفت تا۶ماهگی عصب گوش کامل میشه‌.درسته؟نگرا ...

چرا دادم داروش که تموم شد ۶ماهگی abrدادم وسی تی اسکنو اینا  گفتن دیگه نیاز نداره خدایی تاثیر داشت زود مامان بابا گفت

اما تقویتشو گفتن خوبه کلا همه میتونن بدن منم میدم

نمیدونم مشکل بچه ی منم حسی عصبی بود ولی abr که دادم مثل همون دوماهگیش30و۳۵ دسی بل بود تغییری نکرده بود

دکتر اولی خیلی ترسوندم گفتن باید سمعک بزنه ولی دکتر دومی خیلی بهتر بود 

اگه میخواید بیاید خصوصی حرف بزنیم

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

یه جانوشته بودین ۳۵ و ۴۰دسی بل بوده.درسته؟طبق این بهتون افت ۱درصدی دادن؟الان قشنگ صحبت میکنه بچتون؟ص ...

سلام بله خدارو شکر کاملا عادیه و ماشاالله زود هم صحبت کرد و خیلی شیرین صحبت میکنه

گلم میشه نگاه کنی ببینی تو abr شماچنددسی بل زده؟که افت ۱۵درصد حساب کرده؟چون معلوم نیست بعضی شنوایی س ...

عزیزم میفهممت چون خودم هم دردتو با همه وجودم تجربه کردم ولی فعلا چاره ای جز صبر نداری توکلت به خدا باشه براش لالایی بخون و دعا کن

خدا بزرگه انشاالله به زودی خبرهای خوب میشنوی و دلت شاد میشه

عزیزم میفهممت چون خودم هم دردتو با همه وجودم تجربه کردم ولی فعلا چاره ای جز صبر نداری توکلت به خدا ب ...

ممنون گلم.انشاءالله.فقط میشه لطف کنید بگین چنددسی بل زده بودمال شما؟افت از چند حساب میکنن.بعضی ها میگن نوزاد ۲۵دسی بل.بعضی ها میگن از۳۵ دسی بل.میخواستن مال شما چنددسی بل؟داغون شدم