2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29746 بازدید | 242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم پسر من ۱۵ درصد ناشنوا بود واز بدو تولد همش میرفتیم شنوا سنج هر چند وقت یبار

ازاول ۱۵درصدبود؟توچندماهگی؟بعدچیکارکردین.من ۲۰روزگی abrدادم ۴۵ و ۵۰.حالا گفته اخر۳ماهگی بیاکم شنوایی انتقالی

ازاول ۱۵درصدبود؟توچندماهگی؟بعدچیکارکردین.من ۲۰روزگی abrدادم ۴۵ و ۵۰.حالا گفته اخر۳ماهگی بیاکم شنوایی ...

تا آخر ۶ ماهگی احتمال بهبود زیاده نا امید نباش انشاالله خوب میشه فقط دکتر میبری حتما به دکتر بگو بعضی داروهابراشون ضرر داره

عزیزم شنوایی بچتون چی شد؟خوب شد؟چنددرصد بود

۳ روز پیش بردمش درصد یکیش فرق نکرده یکیش بدتر شده اسکن نوشت تو گوش راستش عفونت شدید هست 

عفونت گوش میانی 

دارو نوشت گفت ۲ماه بعد دوباره بیا 

دیگه نمیدونم عفونت رو شنوایی دو گوش هم میتونه تاثیر بذاره یا نه

۳ روز پیش بردمش درصد یکیش فرق نکرده یکیش بدتر شده اسکن نوشت تو گوش راستش عفونت شدید هست  ...

عزیزم دارویی نوشت برات؟چند درصدگوش نوزادت؟مال منم بعد۳ماهگی تغییرکرده.گفت برم داروبگیرم

تا آخر ۶ ماهگی احتمال بهبود زیاده نا امید نباش انشاالله خوب میشه فقط دکتر میبری حتما به دکتر بگو بعض ...

عزیز من.توabr که میگن.تا۳۵درصدنرمال.چطور مال شما۱۵درصدبود.دیگه اوکی اوکی دیگه.مال من ۴۵درصدزد.گفت یعنی۱۵درصدافت داره.درسته؟به شماهم همین گفت؟

عزیز من.توabr که میگن.تا۳۵درصدنرمال.چطور مال شما۱۵درصدبود.دیگه اوکی اوکی دیگه.مال من ۴۵درصدزد.گفت یع ...

من تو شهر خودمون درصد نگفت ولی مرکز استان گفت ۱۵ درصد کم شنوایی واصلا محسوس نیست واگه ای بی آر نمیشد اصلا قابل تشخیص نبود و خیلی ها درصد‌ کمی بالاتر هم کم شنوایی دارن و تا آخر عمر نمیفهمن

فقط داروهایی که ضرر دارن نباید استفاده کنه وحتما به دکترهایی که میبرم شرایطش رو بگم

من تو شهر خودمون درصد نگفت ولی مرکز استان گفت ۱۵ درصد کم شنوایی واصلا محسوس نیست واگه ای بی آر نمیشد ...

مگه دارومیخوای استفاده کنید؟والا مال من دکترگوش میگه برو پیش اطفال.اطفال میگه برو پیش گوش.

مگه دارومیخوای استفاده کنید؟والا مال من دکترگوش میگه برو پیش اطفال.اطفال میگه برو پیش گوش.

نه عزیزم منظورم  دکترهای دیگه که برای سرما خوردگی و این جور چیزا میبریم آخه بعضی داروها مثل جنتامایسون خیلی ضرر داره و باعث افت شنواییشون میشه 

هر دکتری که رفتی حتما بگو تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

نه عزیزم منظورم  دکترهای دیگه که برای سرما خوردگی و این جور چیزا میبریم آخه بعضی داروها مثل جنت ...

رفتم آموکسی سیلین داد.باشربت سرماخوردگی.وقطره بینی.خداکنه مال منم پایین بیاد.میگهabrفرمانش ازمغز.خوب باش.پایین میاددرصدش

رفتم آموکسی سیلین داد.باشربت سرماخوردگی.وقطره بینی.خداکنه مال منم پایین بیاد.میگهabrفرمانش ازمغز.خوب ...

آره ددرسته احتمال بهبود هست اون آقا که ای بی آر میکرد میگفت من تو این چند سال سابقه کاری گزینه های بهبود یافته زیاد دیدم ولی چن تا هم بدتر شده بودن و همشون از دارویی بود که پزشکای دیگه داده بودن

بخاطر اون حتما هر دکتری رفتی بگو

پسر من العان ۱۶ ماهشه و خیلی خوب صحبت میکنه و به صداهای حتی یواش هم پاسخ میده نگران نباش عزیزم