2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29783 بازدید | 243 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم درصدشنواییش چقدر بود دخترمنم تو ۴۰ روزگی ای بی آر گفت ۶۰ درصد کم‌شنوایی داره دوباره ۳ماهگیش بی ...

نگران نباش تا ۶ ماه امکان بهبود خیلی زیاده انشاالله سه این سری خبرهای خوب میگیری

میفهممت خیلی سخته چون خودم کشیدم ولی تو کلت به خدا باشه نذر نمک برای حضرت زهرا بکن انشاالله خبرهای خوب میشنوی

بخدا هزارتا نذر کردم ۲تا قربونی نذر کردیم  و هزاران نذر که اطرافیان کردن واقعا خیلی حس بدیه &n ...

با همه وجودم میفهممت خدا بزرگه منم براش دعا میکنم انشاالله به زودی همین جا خبر میدی دخترت کاملا خوب شده🤲🤲

نمیدونم بخدا ای بی آر هم ۳بار بردمش توی یه هفته  یکیش گفت یه گوش ۳۰ درصده  دومین بار همو ...

فعلا صبر کن و توکلت به خدا باشه چون جواب ای بی آرش باهم نمیخونه شاید چیز مهمی نباشه و بخاطر سرما خوردگی نوسان داره

انشاالله سه ماهگی خبرهای خوب میشنوی

از بس اینترنت نگاه کردم سردرد شدم  متاسفانه هیچ کاری از دست آدم برنمیاد  خدا خودش کمک کن ...

خیلی سخته من ۲۰ سال پیر شدم در عرض چند ماه درد بچه سخترین درد دنیاست ولی صبور باش و با استرس به بجت شیر نده من از غصه شیرم کم شد طفلی پسرم العان شیر گاو میخوره 

چون شیر خشک نخورد مجبور شدم شیر گاو بدم