2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29735 بازدید | 242 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دکتر بردین اسمش و ادرسش رو میگید؟

سلام

پسر منم طبق abr سه ماهگی و شش ماهگی افت شنوایی ۴۵ و ۵۰ درصد داشت.من بعد از abr دوم بردمش تهران کلینیک شنوایی نجوا.

abr اونجا بهتر و دقیقتر بود و گفتن هر دو گوش ۳۵ درصد افت شنوایی داره و باید سه تا دوره سه ماهه روزی ۲ ساعت فقط توو منزل سمعک استفاده کنه تا گوشش تنبل نشه.با ارجاع به فوق تخصص مغز و اعصاب نوتروپیل هم تجویز شد.

گلم میشه نگاه کنی ببینی تو abr شماچنددسی بل زده؟که افت ۱۵درصد حساب کرده؟چون معلوم نیست بعضی شنوایی س ...

نگران نباش عزیزم شرمنده من برکه ها رو پیدا نکردم چون مال ۳ سال پیش بود فقط ببر پیش دکتر اونا خودشون راهنماییت میکنن ولی احتمال قوی تا ۶ ماه خیلی بهتر میشه من اوت مرکزی که بردم میگفت ۸۰ درصد بهتر میشن

بخدا الکی حساس شدی من دخترم دومم رد شد اصلا دنبالش نرفتم دو تاشون رد شدن شنواییشون هم اوکی هست

سلام ببخشید.چند وقتشون بود تست دادید و رد شد و بعد چند وقت تست دادید اوکی شد؟ میدونم خیلی وقته گذشته ولی ممنون میشم اگر دیدید پاسخ بدید

تا ۶ ماهگی ۲ بار داد هربار کم شنوایی نشون میداد  ولی بعد ۶ ماه که نشست و داروهای رفلاکسشم میخو ...

سلام وقت بخیر.  امیدوارم پیام منو بخونید و پاسخ بدید چون خیلی وقته از این کامنت شما گذشته... خواستم بپرسم اون دوبار که تست منفی میشد, نگفته بودم مشکل چیه؟ مثلا عصب گوش مورد داشت خدای ناکرده یا چی؟