2777
2789

چند وقته به شوهرن خیلی مشکوک شدم...خیلی عاشق هم بودیم.‌.چند روز پيش تو گوشیش اسم آرزو دیدم ولی قسم میخورد دوست دختر دوستشه...یبار حالش خیلی بد بود اومد با ناراحتی گفت بهت خیانت کردم حتی قسم خورد بعد دوباره قسم خورد شوخیه..خوب کارشو بلده میدونه گوشیشو چک میکنم همیشه پاکسازی میکنه..ولی توی لایکای اینستاش یسری دخترا و عکسا دیدم که واقعا دیگه میخوام تموم کنم این زندگی هشت ساله رو...ولی خیلی حالم بده نمیتونم از کسی مشورت‌ بگیرم نمیتونم به کسی میگم..اصلا نمیدونم اینا دلیل کافی ای برای تموم کردن زندگیم هست؟هنوز دوسش دارم...احمقم احمق...کم براش نذاشتم..همیشه زل میزنه بهم میگه تو چقدر خوشگلی...نمیدونم چرا اینجوریه😔اینم بگم اگه بخوام جدا شم ازش میخوام فعلا طلاق عاطفی بگیرم و به هیشکی نگم تا کارای طلاق واقعیم انجام شه...چون میدونم خانوادم بفهمن به زور نظرمو عوض میکنن...خیلی دوس دارن دامادشونو...خودمم دلم براشون میسوزه نمیخوام بفهمن دخترشون بدبخت شده...اینگ بگم مستقلم و دستم تو جیب خودمه...میتونم از پسش بربیام؟براتون میزارم عکسارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود تصمیم نگیر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بخدا خسته شدم از این هیز بازیای محازیش😭

پاک کن تعلیق میشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

میخوام براش بفرستم بگم گم شو برو از زندگیم بی لیاقت...نمیدونم الان بگم یا وایسم چیزایی دیگه ازش ببینم بعد...بخدا نمیدونم دردمو کجا ببرم...چرا اینجوریه...ادای عاشقا ولی ذاتش...

اولین کار اینکه دادخواست طلاق بدی و احضاریه بیاد دستش 

ببین عکس العملی چیه 

یکی تامیک زده بود میگف شوهرم بهم خیانت کرده رفتم مساور

بهم گفته سریع درخواست طلاق بده

گفت کاراشو انجام دادم یه شب ریلکس همه مدارک و پرونده رو اوردم نشونش دادم ک کلی ب التماس افتاده 

کلی خواهش کرده و بخشیدمش ب شرط اینکه حق طلاق رو بمن بدی 

گف همینکار کرد 

میگف همه اینا رو مساور بهم یاد داده

توم با سیاست رفتار کن 

نذار گولت بزنه