2777
2789
عنوان

چقد نی نی داری سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 133 پست
خداحفظشون کنه❤️❤️❤️ پسرم ۵ نوزادم چندروز دیگه میشه ۴ و باردارم😂😂😂😂😂😂😂 نمیدونم چند وقتمه و ...

مرسی عزیزم همچنین

حالا که شده دیگه😬😬

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچمو می بینم بغض گلومو فشار میده اینقد کوچولوئه قد یه گنجشکه همش 2کیلو وزنشه دلم براش می سوزه اینق ...

۱۲ خیلی نیست قطره زردی بهش بده با عرق کاسنی حمومش کن میاد پایین ولی همیشه چک کن که بالا نره اگه رفت بالا بستری کن

ما مهتابی کرایه کردیم گذاشتیم زیر نور

مامی کیا ی سابق هستم 
بچمو می بینم بغض گلومو فشار میده اینقد کوچولوئه قد یه گنجشکه همش 2کیلو وزنشه دلم براش می سوزه اینق ...

دستگاه بگیر تو خونه

تند تند شیر خودتو شیرخشک بده

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

عزیزم زردی اکثربچه ها دارن 

ترنجبین و شیرخشت بده بهش یا خودت بخور

نگران نباش اینم رد میشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
میگم خدایاااا این در رحمتتو دیگه ببند😐😂😂میخوام فردا برم پکتر بگم دکی جون یه چیز بده لک لکا دست از ...

ماشالا شوهرت فعاله 😂😂😂عیبی نداره ولی خب خودت سختت نیست یه شکم تازه زائیدی کل بدنت بهم ریخته😑

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!
۱۲ خیلی نیست قطره زردی بهش بده با عرق کاسنی حمومش کن میاد پایین ولی همیشه چک کن که بالا نره اگه رفت ...

پوستش تیره نشد؟

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
عزیزم زردی اکثربچه ها دارن  ترنجبین و شیرخشت بده بهش یا خودت بخور نگران نباش اینم رد میشه

میترسم اخه نی نی من زود دنیا اومد و‌خیلی ریزه

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
ماشالا شوهرت فعاله 😂😂😂عیبی نداره ولی خب خودت سختت نیست یه شکم تازه زائیدی کل بدنت بهم ریخته😑

نه اتفاقا تمام وزنمو بلافاصله ازدست دادم و به قبل از بارداریم رسیدم 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵