2777
2789

من پارسال جدا شدم قبل از جدا شدنم تقریبا یک‌سال و نیم هم تو قهر بیر میبردیم تقریبا میشه دوسال و نیم که تنهام…با در نظر گرفتن اینکه پدرو مادرم فوت شدن و من برگشتم خونه پدری با برادر و خواهرم زندگی می‌کنیم .در حال حاضر یکی از اقواممون که پسر مجرد هستن و سه سال ازم کوچیکتره خواستگارمه از نظر شغلی تو تامین اجتماعی کار میکنه و خونه نداره اما تو فکرشه و از نظر ظاهری خیلی معمولی و چاقه ،همسر سابقم خیلی خوشگل و قشنگ‌بود اما متاسفانه خیانت میکرد و مدام باهام قهر بودو خیلی خسیس …حالا این اقای خواستگار بسیار مهربونه‌ و ولخرجه و مدام میگه خوشبختت میکنم و نمیزارم کم‌و کسر داشته باشی و من موندم که چیکارش کنم؟بهش گفتم یه مدت باهم آشنا شیم اما همش تو دلم دارم از نظر ظاهری مقایسه میکنم 🤦🏼‍♀️در ضمن خودم خونه و ماشین و کار دارم 

به نظرتون چیکار کنم ؟

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی قیافه نیس ولی اگ ب دلت نیس پسر مردمو بگو ک بره

اره درسته من اصلا اینجوری نبودم نمیدونم چمه 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
بذار یکمی بگذره یکم تنها بمون تجربه کسب کن موردای بهتر هم میان...

من توشهری ام که متاسفانه دید مردم به به خانوم تنها خوب نیست و ممکنه حالا حالاها خواستگار خوب نیاد ‌اگه بیادم حتما مرد بچه دار و ،،،

ببين دلت چي ميگه

یه دلم‌میگه موقعیتش خوبه و مجرده و خانواده خیلی خوب داره 

یه دلم میگه بیخیال ازدواج شم 🤦🏼‍♀️

عجله نکن برای ازدواج شما موقعیت مالی مناسب داری و از نظر پسرها کیس مناسب هستی.ممکنه بخاطر شرایط خوبی که داری جلو بیان بعد ها اذیت بشی .حتما یه مدت با کسی که خواستگاره رفت و آمد داشته باش ببین چجوری آدمیه مشاوره ازدواج هم قطعا مفیده.شما یه فرصت رو استفاده کردید قبلا و الان باید جدی تر به انتخابت نگا کنی.

عجله نکن برای ازدواج شما موقعیت مالی مناسب داری و از نظر پسرها کیس مناسب هستی.ممکنه بخاطر شرایط خوبی ...

چشم مشاوره ام گزینه خوبیه کسی بهم‌نگغته بود

چن سالته؟

اینو در نظر بگیر ک موقعیتهای ازدواجی ک الان برات پیش میاددیگه مثل زمان مجردی نیست و باید عاقلانه تصمیم بگیری... ی کم باهاش در ارتباط باش ببین اخلاقش چجوریه... اخه شما ک خودت میگی شوهر اولت خشگل یوده و شاید دلیل خیانتش هم همین بوده ک زیاد دخترا جذبش میشدن

بیشتز فک کن و بیشتر بشناسش... شاید اینقدر خوشت اومد ازش ک پذیرفتیش... فقط حواست ب این موضوع باش ک خدایی نکرده به واسطه داشتن خونه و کار و اینا کسی نخواد تو رو بدست بیاره... چون دوستم ی تجربه تلخ این موردی بعد ازدواج اولش براش پیش اومد

موفق باشی گلم

چن سالته؟ اینو در نظر بگیر ک موقعیتهای ازدواجی ک الان برات پیش میاددیگه مثل زمان مجردی نیست و باید ...

من ۳۴سالمه ،حرفتون خیلی منطقی بود ممنون