2777
2789

لطفا کسی اگه تازه زایمان کزده اونجا و راضی بوده بگه. دانشجو هست توش؟؟

رسیدگیشون چطوره؟؟ 

هزینش چقدره ؟؟ 

من بیمه سلامت روستایی دارم  امون دفترچا سبزا 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

من نمی دونم اما اگر رزیدنتها برای زایمان باشند اتفاقا خوب هستند چون زیر نظر اساتید این کار را میکنند و دقت بالایی دارند یک بار یک رزیدنت می‌گفت ما زیر نظر پزشکان متخصص حاذق جراحی میکنیم با توجه به این که جوان تر هستیم کارمون را با دقت و حوصله بیشتری انجام میدیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخشید ربطی به موضوع نداره برای کاهش وزن شب ها ورزش انجام بدم تاثیری داره؟؟

سلام عزیزم بله تاثیر داره  یک ساعت  قبل و بعد از ورزشتون غذا و کربوهیدرات نخورید

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من نمی دونم اما اگر رزیدنتها برای زایمان باشند اتفاقا خوب هستند چون زیر نظر اساتید این کار را میکنند ...

من سال ۹۵  اونجا زایمان کردم. خیلی عالی نبود ولی راضی هم بودم. تو اون سال رسیدگیشون خوب بود. الان دو دلم که برم یا نه 

من سال ۹۵  اونجا زایمان کردم. خیلی عالی نبود ولی راضی هم بودم. تو اون سال رسیدگیشون خوب بود. ال ...

به سلامتی و دل خوش 

بیمارستان شهید بهشتی سر پل فلزی نمیتونی بری ؟

اونم زیر نظر علوم پزشکی اصفهانه. بیمارستان شریعتی چه طور 

به سلامتی و دل خوش  بیمارستان شهید بهشتی سر پل فلزی نمیتونی بری ؟ اونم زیر نظر علوم پزشکی اصف ...

ممنون گلم.. امشب زنگ زدم بهشتی  ببینم با نامه دکترم برم بستری میکنن گفتش اینجا خیلی شلوغه چرا نمیری جای دیگه  اینجا دانشجوهست ..پر افغانیه  و گوشی رو قطع کرد😑

سلام گلم 

امیدوارم کامنتمو ببینی 

منم یه دختر دوساله دارم یکم بد خلق شده و‌همون خصوصیات پسر شما رو داره 

شهرمونم کوچیکه و خیلی جای تفریحی نداره بخصوص الان دیگه  که همون پارکم نمیشه برد 

و هیچ جا نیست 

بچه ی همسنشم تو فامیل و همسایه نداریم 

در کل تنهاست و بیشتر وقتش تو خونه با خودمه 

من فکر دومیم ، چندسالش بود اقدام کردید؟ 

الان خوبه؟ اذیت نمیشید؟ 

برمیگشتی عقب زودتر میاوردی یا دیرتر 

ببخشید سوالام زیاد شد