2777
2789

من ۳ مهر تا ۷ مهر بودم

و دوباره ۲۳ مهر تا.....احتمالا پس فردا

عادیه یا مشکل دارم؟

ماه های قبل ۲۵ روز فاصله بود بینش

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

استاتر منم سوال بپرسم بااجازه 

خانما مامانم پریودیش خیلی طولانی شده از ۸ روز گذشته چیکاز کنه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ روز تا ۳۰ روز

😑😑😑پس من مشکل دارم

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀
😑😑😑پس من مشکل دارم

ورزش کن و خواب و تغدیت رو درست کن اوکی میشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
استاتر منم سوال بپرسم بااجازه  خانما مامانم پریودیش خیلی طولانی شده از ۸ روز گذشته چیکاز کنه

خونریزیش هم زیادتر شده یا الان در حد کم یا شبیه لکه بینی هست؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ورزش کن و خواب و تغدیت رو درست کن اوکی میشه

مرسی مهربون😍🥰

خونریزیش هم زیادتر شده یا الان در حد کم یا شبیه لکه بینی هست؟

زیاد و زیادتر دیگه اشکش دراومده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
مرسی مهربون😍🥰

یه سه ماه اینکار رو بکن اگر مرتب تر نشد برو دکتر

خواب از همش مهم تره. شب باید نهایت ۱۱،۱۲ خواب باشی. روغن کارخونه ای و قند و شکر رو حذف کن و روغن کنجد مصرف کن. ورزش هم پیاده روی خوبه،هر روز داشته باش

زیاد و زیادتر دیگه اشکش دراومده

پس حتما بره دکتر

یه سه ماه اینکار رو بکن اگر مرتب تر نشد برو دکتر خواب از همش مهم تره. شب باید نهایت ۱۱،۱۲ خواب باشی ...

یه مدته دارم چرت و پرت میخورم شایدم سر همونه

یه مدته دارم چرت و پرت میخورم شایدم سر همونه

آره ممکنه