2777
2789
عنوان

کنکور دی ماه

179 بازدید | 23 پست

خانوما قضیه که میگن ممکنه کنکور دی لغو بشه چیه؟؟ شما میدونید؟؟ امروز دیدم یه نفر در بارش تاپیک زده بود..ممنون میشم اگر اطلاعات دارید بهم بگید...

من تا قبل قطع شدن اینستا از پیج مشاوره ها می دیدم..اما الان خبر ندارم

چرا وقتی از کنکورم فرار میکنم میام اینجا  اینجاهک پر میشه از کنکور😂😭

اوف منممم💔

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تو چ فرقی میکنه تو درهر صورت باید هر روز درس بخونی به نظرم کسی تو کنکور موفقه که دنبال حاشیه نباشه

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
چرا وقتی از کنکورم فرار میکنم میام اینجا  اینجاهک پر میشه از کنکور😂😭

🤣عزیزم...

خودمم چند دقیقه میام اینجا استراحت...بعد ظهر دیدم یه نفر تاپیک زده بود ممکنه لغو بشه...اصلا حالم بد شد..استرس دارم...من کاری ب معدل ایناش ندارم..همین برگزاری کنکور دی ماه و میگم

🤣عزیزم... خودمم چند دقیقه میام اینجا استراحت...بعد ظهر دیدم یه نفر تاپیک زده بود ممکنه لغو بشه...ا ...

منم استرس میگیرم میام اینجا بدتر میشم

نمیدونم تکلیف چیه این وسط چجوری تشریحی بخونم برا ترمیم

اوف منممم💔

عزیزم شما خبر ندارید؟؟من اینستا ندارم واقعا نمیدونم باز چی پیش اومده ک یه نفر تاپیک زده بود..متاسفانه نتونستم ازشون بپرسم...گوشیم مشکل داشت..نتونستم چیزی تایپ کنم

عزیزم شما خبر ندارید؟؟من اینستا ندارم واقعا نمیدونم باز چی پیش اومده ک یه نفر تاپیک زده بود..متاسفان ...

نه والا من بی خبرم ولی از خدامه ورش دارن 🥺

اگه خبری شد تگم کن مهربون

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍