2777
2789
عنوان

خانومای شاغل فردا ناهار چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 71 پست
این خیلی خوبه زود درست می شه

عالیه

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنلت ک میپزم خونه تا فرداش بوی روغن و کتلت میده وگرنه خیلی دوست داریم تازه هود و فن روشنه در و ...

جدی؟برامن اینجوری نیس زود سرخ میکنم برش میدارم البته روبالکن سرخ میکنم چون گازم ب فنا میره

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
من کف پام درد میکنه... کلی کارم دارم. کار کردن بیرون و تو خونه هر دو حس میکنم فرسودم کرده

انرژی ادمو می گیره به نظرم مولای ویتامین و زیر گروه ویتامین ب بخور خیلی شارژ می شی برای پاهاتم دراز بکش پاتو بالا تر از سطح بدنت بذار ببین بهتر می شه

خوش به حالت من همه ی غذاهای فریزریم تموم شد امروز

غذاست دیگه خورده میشه تموم میشه دوباره باید پخت ولی اگه برا چند روز بپزی بزاری واقعا راحتی خستگی اضافی نداری و بیشتر استراحت میکنی

بله اینطوریاس 😊
پس سریع غذا اماده می کنی من غذا پختنم خیلی طول می کشه کلافه می شم نمی دونم چی کار کنم وقتی غذا می پز ...

میدونی یهویاد مجردیم افتادم ازدانشگاه میومدم خسته وکوفته یهو سفره اماده بود مامانم غذاهای خوشمزه با سالاد درست میکرد واسم میخوردم حتی نمیزاشت سفره روجم کنم میرفتم میخابیدم وای چ خوب بود الان برمیگردم خسته وکوفته باید بفکر ناهارباشم😒

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

منم نمیدونم برای فردا چی بزارم حالشم ندارم ولی مجبورم بچه هام ظهر قبل من میان باید ناهارشون آماده باشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️