2777
2789
عنوان

بنظرتون روانیه یا نظر داره؟

274 بازدید | 11 پست

نمیدونم شاید توهم زدم ولی واقعا این مرده تو امور اداری دانشگاهم خیلی هیزه یعنی نشده یه جا باشم اونم باشه زل نزده باشه بهم 

هر سری ام که متاسفانه کارم پیشش گیره به طرز وحشتناکی باهام بد برخورد میکنه و همش لج میکنه و کارمو انجام نمیده ولی آخرش مهربون میشه با لحن خوب حرف میزنه درحالی که لحظه پیشش عین سگ بود باهام بی هیچ دلیلی

اینم بگم ظاهر خوبی دارم نمیدونم مجرده یا نه ولی هیز بودنش مشخصه

بنظرتون اخلاقش کلا اینجوریه یا مشکل داره با من یا خوشش میاد اینجوری برعکس عمل میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای ادمای هیززز خیلیی رو مخن هرچقدر محل نمیدی بهشون باز این سنگینی نگاهشون خیلی حس بدی به ادم میده تو هرچقدرم ب💩نی بهشون بازم کرررم دارن بیشتر از قبلم نگاه میکنن پس کلا بهش توجه نکن اینا مشکل دارن بخدا 

خیلی روانیه واقعا من موندم توش اصلا دلیل رفتارشو نمیدونم 

دقیقا منم امروز رفته بودم آموزش سوال بپرسم به دقیقه عین این خلا خندید بعدم عصبانی شد اصلا مدیر اموزشمون خیلی مزخرفهخخ😑😑😑😑

واای ادمای هیززز خیلیی رو مخن هرچقدر محل نمیدی بهشون باز این سنگینی نگاهشون خیلی حس بدی به ادم میده ...

اره گوشی آیفن داره همشم میخواد به رخ بکشه انگار دیوانه به تمام معناس واقعا بیچاره زنش