2777
2789
عنوان

حال بدمو چطور خوب کنم؟

109 بازدید | 15 پست

وقتی میبینمش پشیمون میشم  که چرا بیشار نگاش نکردم وقتی نمیبینمش از زندگی سیر میشم دلم میخواد  بشینم زار بزنم 

دیدنش یه درده ندیدنش یه درد دیگه 🙂

🧠🔮My head is jungle 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد ساعت ها بشینم نگاش کنم ولی وقتی کم میبینمش یا نمیبینمش  خیلی ناراحت میشم

اهااا لابد هنوز اول رابطه ای یرا اونه.یکم که بگذره عادی تر میشه برات

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
من نابود شدم به معنای واقعی 

من خیلی دارم عذاب میکشم از درون دارم اتیش میگرمو فقط  اون کیتونه این اتیشو خاموش کنه همجا چشام دنبالش میگردن میترسم اخر به جنون برسم

🧠🔮My head is jungle 
من خیلی دارم عذاب میکشم از درون دارم اتیش میگرمو فقط  اون کیتونه این اتیشو خاموش کنه همجا چشام ...

من همه این مراحل رفتم به جنون هم رسیدم ۴ سال دیوانه وار عاشق یکی بودم بعد ازدواج کرد شوک بزرگی بهم وارد شد خدا شاهده دوساله افسردگی شدید دارم . موهام جو گندمی شده . ذره ذره آب شدم.  شاید هم قسمتت بشه ولی معجزه برا بعضیاست .تجربه من میگه تکلیفت مشخص کن 

من همه این مراحل رفتم به جنون هم رسیدم ۴ سال دیوانه وار عاشق یکی بودم بعد ازدواج کرد شوک بزرگی بهم و ...

بمیرم برات الهی ولی سرنوشت بهتری خدا برات رقم میزنه🥲

🧠🔮My head is jungle