2777
2789
عنوان

جراحی بینی و چانه همزمان

861 بازدید | 23 پست

سلام دوستان، تو تهران یا رشت دکتری که همزمان بینی و چانه رو جراحی کنه و کارش خوب و طبیعی باشه میشناسین، من چندتایی که میشناسم یا فقط بینی عمل میکنن یا خیلی دیر نوبت مشاوره میدن

ممنون میشم برای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟ میگن اگه قراره عمل بشه بهتره باهم عمل شه که، نمیدونم باید چکار کنم☹️

دکترا یه عمل انجام میدن سه ساعت زمان میذارن تهش یه گندی میزنن  دوتا عمل با هم که خدا داند چه گند بزرگتری بزنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

دکتر آرش آذری پور متخصص جراحی دهان، فک و صورت هست که هم عمل بینی انجام میدن و هم عمل چانه اما اینکه همزمان انجام بدن دقیق اطلاعی ندارم. من آدرس و شماره تماس شو میذارم برات میتونی سوال کنی

تهران، خيابان وليعصر، مقابل باغ فردوس، نبش زعفرانیه، ساختمان پزشکان زعفرانیه، پلاک ۲۸۹۲، طبقه۸ واحد ۳۷

۰۹۹۰۱۸۴۸۰۰۴

دکتر آرش آذری پور متخصص جراحی دهان، فک و صورت هست که هم عمل بینی انجام میدن و هم عمل چانه اما اینکه ...

ممنونم عزیزم، پیج اینستاگرام ندارن؟؟

ممنون میشم برای 

سلام ببخشید شما از جراحی پیش تدین راضی هستین؟ تو یه تاپیک دیگه گفتین هزینش شد ۲۵ تومن ولی یه مقدار هزینه دیگه هم باید بعدا بهشون بدین، میشه بگین به احتساب اونا چقدر شد کلا؟ منم میخوام پیش ایشون عمل کنم و استرس دارم🥲

سلام ببخشید شما از جراحی پیش تدین راضی هستین؟ تو یه تاپیک دیگه گفتین هزینش شد ۲۵ تومن ولی یه مقدار ه ...

سلام عزیزم، کلا ۲۵ شد،البته الان فکر کنم دورو بره ۳۰ باشه، یه مقدارش مونده بود که بعد از اینکه دیگه کارم با مطب تموم شد پرداخت کردم، اره خیلییییی زیاد راضیم، عالی شده عالی، هرکس میبینه خوشش میاد، خود دکتر هم که فوق العاده با اخلاق هستن، من راستش تو همینجا اسمشون و شنیده بودم و هیچ نمونه کاری ازشون ندیده بودم، ولی وقتی رفتم مشاوره احساس کردم همون دکتریه که دلم میخواد، چون از اول همه چیز و بهت میگه، منکه شکر خدا راضیم، هنوز دوماه هم نشده و کلی ورم داره، ولی روز به روز داره بهتر میشه، بازم سوالی داشتی بگو

ممنون میشم برای 
سلام عزیزم، کلا ۲۵ شد،البته الان فکر کنم دورو بره ۳۰ باشه، یه مقدارش مونده بود که بعد از اینکه دیگه ...

وای مبارکت باشه😍 دستت درد نکنه الان که اینارو گفتی دیگه مطمئن شدم منم برم پیشش😁 دماغ شما هم طبیعیه؟

بنظرت سریع ترین زمانی که ممکنه درست بعد از مشاوره نوبت عمل بده چقدره؟ من خیلی عجله دارم دلم میخواد زود عمل کنم تموم شه بره بنظرت امکانش هست بعد از یه هفته نوبت عمل بده یا باید چند ماه صبر کرد؟🥲

وای مبارکت باشه😍 دستت درد نکنه الان که اینارو گفتی دیگه مطمئن شدم منم برم پیشش😁 دماغ شما هم طبیعیه ...

مرسی عزیزم،اره طبیعیه، بخدا نمیدونم ولی فکر نکنم خیلی زمان زیادی تو نوبت بزاره، مشاورت و برو زودتر به حرفای دکتر هم خوب دقت کن، چون همه چیز و درست میگه

ممنون میشم برای 
مرسی عزیزم،اره طبیعیه، بخدا نمیدونم ولی فکر نکنم خیلی زمان زیادی تو نوبت بزاره، مشاورت و برو زودتر ب ...

عزیزم هر چقدر زنگ میزنم نوبت ویزیت بگیرم جوابم رو نمیدن🥲 شمارشون اینه یا عوض شده؟ 01344546916

عزیزم هر چقدر زنگ میزنم نوبت ویزیت بگیرم جوابم رو نمیدن🥲 شمارشون اینه یا عوض شده؟ 01344546916

اره عزیزم همینه،شنبه ها و دوشنبه ها و چهارشنبه ها هستن، صبح ساعت ۱۰ تا ۱۱ هم وقت میده، فردا چهارشنبس، صبح زنگ بزن

ممنون میشم برای 
اره عزیزم همینه،شنبه ها و دوشنبه ها و چهارشنبه ها هستن، صبح ساعت ۱۰ تا ۱۱ هم وقت میده، فردا چهارشنبس ...

عزیزم من امروز رفتم پیش دکتر بهم گفت چون انحراف و افتادگی داره دماغت ممکنه اینا بعد عمل بمونه، نه مثل قبل ولی به هر حال میمونه و نمیشه گفت که بهتر میشه یا نه، خواستم بدونم شما هم انحراف داشتی؟ این حرفارو به شما هم زد؟ موندم واسه این که انتظاراتمو بیاره پایین این حرفارو زده یا واقعا نمیتونه با این همه سال سابقه انحراف دماغمو درست کنه🥲 حقیقتا انحراف دماغمم اونقدررر شذید نیست که درست کردنش غیر ممکن باشه بدتر از خودمم خیلی دیدم که با عمل دماغشون خوب شده، الان دو دل شدم که پیشش عمل کنم یا نه

عزیزم من امروز رفتم پیش دکتر بهم گفت چون انحراف و افتادگی داره دماغت ممکنه اینا بعد عمل بمونه، ...

ببین اگه منظور از انحراف کجیه ظاهریه که که هیچ دکتری نمیتونه بهت بگه صد درصد صاف میشه، اما اگه انحراف بینی از داخله که مطمعنن حلش میکنه، حالا قرار نیست یه جا رفتی مشاوره حتما همونجا جراحی کنی، یه چند جا دیگه برو مشاوره، ولا من بینیم شکستگی داشته و یه جاییش چاله داشت که فقط خودم میبینمش که بهم گفت از بین نمیره و نرفت، ولی اصلا تا به کسی نگم متوجه نمیشه، در کل بهت بدترین حالت ممکن رو میگه، و اینکه دکتر صادقیه و بخاطر اینکه حتما پیشش جراحی کنی امید الکی نمید

ممنون میشم برای