2777
2789
عنوان

نوزاد و میزان شیر مورد نیاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر ممکنه ک بیدار نشه مخصوصا فشار پاشنه پاش محکم فشار بده چندبار خدای نکرده ممکنه قندش بیفته

غیر ممکن ک نیست چون ۱۸ روزه دارم امتحان میکنم بعدم باز بزارم زیر سینم مک دومو نزده خابیده  

میترسم وزن نگیره 

نترس اصلا

الان دختر من يه نمونش

انقد گريه ميكردم خودمو ميزدم كه بچم شير نميخوره

شيرمو دوشيدم دادم چند بار ديدم خورد ولي داشت تنبل ميشد سينه نميگرفت

ديگه شيشه رو گذاشتم كنار گشنش ميشد مجبور بود خودشو با سينه سير كنه

يكم اذيت ميشي اما بايد تلاش كني

همه ميگفتن واي نه بزور بيدار كن قندش ميوفته فلان ميشه بيسار ميشه بدتر منو دق ميدادن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چ‌ خطری؟

قندش میوفته دیگه خدای نکرده میره کما

اسی من دوتا شیر ب شیر دارم بزرگ میکنم حرف منو

گوش کن مرتب منظم 2ساعت یکبار شیرش بده ی سینه رو کامل بده اول شیر برا تشنگیشه آخر شیر چرب میشه ک برا وزن گیریشه مثلا یکم ک از سینه خورد 5دیقه دیگه باز از همون سینه بده تا ی سینه رو خالی کنه  سیر بشه 

حتمااااااا آروغشو بعد از هر شیر خوردن  بگیر خابیده هم شیرش نده 

سیرو پیاز و غذاهای تند و لبنیاتم و چیزای نفاخ فعلا نخور هیچی نوشابه و پیتزا و همبرگر و سوسیس کالباس نخور 

غیر ممکن ک نیست چون ۱۸ روزه دارم امتحان میکنم بعدم باز بزارم زیر سینم مک دومو نزده خابیده   ...

دلسوزی رو بذار کنار کف پاشو محکم محکم با تمام توانت صدای گریه ش بلند بشه ب سمت پاشنه فشار بده تا بیدار بشه

اره دیگه هم اینکه منظم شیرش بده اسی  هی تند تند شیر بریزی دهنه بچه رفلاکسی میشه

اره دقيقا رفلاكس ميشه و اونوقت يه داستان جديد درست ميشه

من الان اصلا نميزارم بيشتر از ٢٠ دقيقه شير بخوره چون بعدش معدش درد ميگيره و بالا مياره 

دكترش گف اينكارو كنم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
والا شده ۵ ساعت هم شیر نخوره نمیدونم چکار کنم 

اولشه اسی کم کم ک بزرگ بشه درست میشه خودش برا شیر بیدار میشه تقریبا 40روزه اولش نی نی اینجوره5سااااااعت دختر خوب خیلیه هرطور شده بیدارش کن آروم بزن کف پاش آروم تو گوشش حرف بزن چونشو ناز کن خیلی آروم بزن در باسنش اینجوری بیدار میشه کامل بیدارش کن شیرش بده

قندش بیفته بره کما خدای نکرده من بچه م ۵ ماهشه جرات نمیکنم ۵ ساعت چیزی بهش ندم چ برسه ۱۸ روزه

عزیزم بجای ترسوندن ی مادر نظراتو بخون ک خیلیا گفتن بچه های ماهم اینجوری بوده 

دلسوزی رو بذار کنار کف پاشو محکم محکم با تمام توانت صدای گریه ش بلند بشه ب سمت پاشنه فشار بده تا بید ...

مبگم اصلا حرف منو میشنوی ؟گوش میدی ؟میگم نمیشه ای بابا