2777
2789

من دخترم ۱/۵ساله اس و همسرمم بخاطر کارش فقط بعضی روزا میاد خونه.خودمم شاغلم منتهی عصرا با بچه تنهاییم.چیکارا میکنید که هم شما و هم بچه حوصله اتون سر نره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت حوصلت سرمیره دستش بگیر برو‌پارک بازار خیابون من بدبخت چی بگم توخونم با سه تابچه هیجام نمیتو ...

الهییی شما احتمالا یکیش بزرگتره باز خوبه بقیه رو کنترل میکنه

اره  ولی تا کی با ماشین بیرون چرخ زدا اخه با بچه.کار خاصی هم خونه ندارم انجام بدم

والا من یه ده ماهه دارم شاغلم نیستم جنازم،از صبح تا شب باید دنبالش برم سرش نخوره اینور اون ور،التماسش کنم غذا و مکمل بخوره،خودمو بکشم تا بخوابه،کارهای خونه جای خود

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
اره باز صبح ها یه هوایی به سرم میخوره

واقعا بهت حسودیم شد. من با بچم تو خونه تنهام شوهرم شهر دیگه کار میکنه از بس بچم اذیتم میکرد و وابسته بهم بود اعصاب برام نمومده بود میخاستم امسال برم سرکار بزارمش مهد. ن برا نیاز مالیش. چون حقوقش خیلی کم بود فقط برا فرار از بچم ک بازم نتونستم شوهرمو متقاعد کنم الان بیس چاری چسبیده بهمه ک حتی وقت سرخاروندن ندارم. خوش ب حالت ک کار میکنی حتی برا چن ساعت برا خودت نفس میکشی

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

روزی یه باربیرون میریم حالا یامیبرم پارک یا خرید نون و... روزی که بیرون نرم میبرم حموم بازی میکنه کتاب میخونیم نقاشی میکشیم با لگوهاش شکلک میسازیم ازش سوال میپرسم این چیه اون چیه چه رنگی باگوشامون چه میکنیم و...یاهم غذادرست میکنم که میادکمکم