2777
2789

سلام من متاهلم۲۴سالمه ودوتابچه کوچیک دارم شیر به بچه هانمیدم  قدم۱۶۵و وزنم۴۲کیلوخیلی لاغرم نه سینه ای دارم و نه باسن صاف صافم هم فامیلای خودم وهم فامیلای شوهرم هیکلشون درشته فقط من ویکی خواهرم که پنج سال ازم بزرگتره واونم متاهله لاغریم.دیگه حوصله سرکوفت فامیل خودمووشوهرموندارم وبه شدت ازلاغری بیذارم دوست دارم که حداقل ۲۰کیلواضاف کنم من یه مدت باپودرطلای سبز چاق شدم که اوج اعتمادبه نفسم بودکه بعددچارکروناشدم وسریع وزنم برگشت وبعدازاون شروع کردم به خوردن قرص های گین اپ وقرص مخمر آبجو.شربت زینک.شربت ریاپت وعرق یونجه ورازیانه وحتی استفاده دوباره ازپودرطلای سبزاما دیگه نه اشتهام زیادمیشدونه چاق میشدم  توروخدا راه حلی قطعی بدین که چاق بشم ممنونتون میشم

شیرخشک بزرگسال ترومام خیلی خوبه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص سیستین ب 6 رازک

مولتی ویتامین

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

شیر خشک پدیاشور بخور برا بچه هاست تا 10 سال چاق میکنه،، کلا شیر خشک چاق میکنه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

عزیزم منم مشکل ترو دارم خیلی چیزارو امتحان کردم جواب نگرفتم باز شما قد متوسطی دارین بهتره من قدم ۱۷۷ و وزنم ۵۲ و خیلی لاغرم ولی سینه ام بزرگه

من یه سریا بهم گفتن سیب بپزم بخورم صبح به صبح فایده نداشت ،ژله،عرق یونجه و رازیانه و انواع و اقسام شربت ها مشکل خاصیم نداشتم رفتم دکتر گفت استعداد چاقی نداری 

ی دکتر تغذیه برو برنامه غذایی بده من قبلا ۴۸ بودم دیگه دکتر برنامه داد با هزار زور و زحمت چهار کیلو اضاف کردم