2777
2789
عنوان

درمان درد دندون با آیه 23 سوره ملک

74970 بازدید | 60 پست

دوستان من یه تجربه داشتم بارها جواب داده گفتم شماهم  استفاده کنید

پیامبر  فرمود: کسى که دندانش درد مى کند، انگشتش را بر روى آن بگذارد و هفت مرتبه این آیه را بخواند:

هُوَ الَّذِی أَنْشَأَکُمْ وَجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَالاَْبْصارَ وَالاَْفْئِدَةَ قَلِیلاً ما تَشْکُرُونَ

بگو: خدا كسى است كه شما را آفريد و براى شما گوش و چشم و دل قرار داد؛ ولى كمتر شكر مى كنيد

من بارها خوندم عالی جواب داده.  گاهی که خیلی از درد مستاصل شدم واقعا  جواب داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از فقر مردم نمیتونن کارای درمانی انجام بدن و روی میارن به دعا اون هزینه های دندون  .. کاش هیشکی درد نکشه و نتونه بره دکتر 🥲

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂
وقتی از فقر مردم نمیتونن کارای درمانی انجام بدن و روی میارن به دعا اون هزینه های دندون  .. کاش ...

شما چقدر منفی هستید. یه فکری به حال خودتون کنید با این نگاه منفی.

من کلی دندونام پر کردم. فقیرم نیستم. بعدش هم بعضی‌هاش ریختن. هیچی دندون خودت نمیشه. حتی دندون پر کرده. 

به این توجه کنید  که قرآن کلام خالق ماست معجزه است. چه آث ات جالبی داره

انسان با همه ثروتش و رفاه‌ و امکاناتش   همیشه محتاج خالقشه 

شما چقدر منفی هستید. یه فکری به حال خودتون کنید با این نگاه منفی. من کلی دندونام پر کردم. فقیرم ن ...

برای مغزتم یه ایه  بخون 🤦‍♀️ با این حرفا ادمارو بی دین نکنید برید دکتر بجای اینکارا 

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂
شما رو در حدی نمیبینم که جوابتون  بدم.

ولی دادی‼😏 برو خداروزیتو زیاد کنه انشالله هیچوقت درد نکشی 

مرسی مامانل عزیزم من چند باری بعد از تاپیک شما امتحان کردم جواب داده قران واقعا شفا اس

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23
مرسی مامانل عزیزم من چند باری بعد از تاپیک شما امتحان کردم جواب داده قران واقعا شفا اس

وای خدارا شکر👌👌🙂عزیزم ممنون که اومدی نوشتید.🙏🙏🙏🌹🌹

من یه بار زیر دست دندون پزشک بودم برای عصب کشی با وجود بی‌حسی از ناحیه دندون خیلی اذیت بودم   تو دلم  شروع کردم خوندن این آیه خدا شاهده یهو تمام دردها رفت و من که در حال ناله بودم  آروم شدم . و بقیه کار با آرامش و بدون درد پیش رفت.

وای خدارا شکر👌👌🙂عزیزم ممنون که اومدی نوشتید.🙏🙏🙏🌹🌹   من یه بار زیر دست دندون پزشک بو ...

خواهش میکنم مامانل عزیزم😍😍😍❤️❤️❤️🙏🙏🙏واقعا هر بار خوندم نتیجه داده به قول شما کلام خالقمون اینجا نوشتم که واقعا بقیه هم استفاده کنن

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23