2777
2789
عنوان

اگه طلاق بگيرم ميتونم طلاهامو با خودم ببرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 120 پست

ببر حتی اگه پیام داد بگو طلاها که دست خودته

اصلا زیر بار نرو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون‌هدیه بودن؟

اره بخشي شوهرم خريده

باقيش هم مال خونه پدرم بوده

ي بار دعوا كرديم رفتم خونه بابام

وقتي برگشتم ديدم طلاهام ني

حتي طلاهاي خونه پدرم هم برداشته بود قايم كرده برد

بيچاره شدم تا پسشون داد

اره بخشي شوهرم خريده باقيش هم مال خونه پدرم بوده ي بار دعوا كرديم رفتم خونه بابام وقتي برگشتم ديد ...

سریع ببر خونه بابات همشو

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
طلاهای منو شوهرم و مادر شوهرم ازم گرفتن الهی خیر نبینن آرزوی میکنم همش در راه بیماری واسشون خرج بشه، ...

خوب شو باهاشون .برگرد طلاهارو پیدا کن بعدش فلنگو ببند

واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂
اقدام کردی؟

نه هنور ، اما بابام نمیذاره چون متاسفانه اردواج نا موفق داشتم قبلا و دوران عقد جدا شدم بابام میگه هر چی شد باید بمونی اما نمیخوام به هیچ عنوان نمیخوام بمونم شب و روزم اشک و ناله