2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنید

خودمم باردارم، چون تا یه مدت طولانی نمیتونم ببرمش دوست دارم دو سه دفعه ببرمش و همین.

میشه اگه تجربه ای دارین بهم بگین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرت آموزشی باید بپوشه فک کنم بعد با این شرایط یه بچه کوچیک تو بغل یکی تو شکم واجبه ؟؟خطرناکه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

شرت آموزشی باید بپوشه فک کنم بعد با این شرایط یه بچه کوچیک تو بغل یکی تو شکم واجبه ؟؟خطرناکه

خودمم دارم پشیمون میشم ولی میگم که دوست داشتم تو این سن یکی دوبار ببرمش چون عاشق اب بازیه. تا یکی دوسال دیگه شاید نتونم ببرمش😔😔😔😔

الانم چون باردارم خیلی نمیتونم تفریح ببرمش

خودمم دارم پشیمون میشم ولی میگم که دوست داشتم تو این سن یکی دوبار ببرمش چون عاشق اب بازیه. تا یکی دو ...

نمیدونم عزیزم من بودم نمیبردم خدایی نکرده خودت یا بچه سُر نخورید

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

سری که درد نمیکنه دستمال نبند میبریش مراقب باش مریض نشه باتوجه به بارداریت برای خودت کاردرنیار:)

اره راست میگین

نمیدونم چه گیریه دادم چندوقته😕😕😕😕😕

رفتم کلی ام هزینه کردم برا مایو و اینا

دیگه کلاهم بخوام نبرم ازاین زورم میگیره😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😁😁😁😁😁😁😁